Şimdi Ara

Kontenjan Artışının Sıralamaya Etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi kılavuzu inceledim de bir çok tıp ve diş bölümü açılmış ve yüksek puanlarla öğrenci alan bölümlerde dahil olmak üzere neredeyse tüm bölümlerde 3-10 kontejyan artışı var.Bunlara İTU ODTU gibi ünilerin hepsi dahil yeni açılanlarda hesaba katılırsa 25-30 binden sonraki bölümler için 5-10k sıralama kayması yaşanabilir mi sizce? Ya mesela itude 80 farklı programa 80*5= 400 öğranci etkisi oluyor bunu diğerlerine yayarsak böyle bişey olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicolak1a -- 9 Temmuz 2012; 15:09:23 >

• KONTENJAN !!!
    düzeltir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicolak1a

Beyler şimdi kılavuzu inceledim de bir çok tıp ve diş bölümü açılmış ve yüksek puanlarla öğrenci alan bölümlerde dahil olmak üzere neredeyse tüm bölümlerde 3-10 kontejyan artışı var.Bunlara İTU ODTU gibi ünilerin hepsi dahil yeni açılanlarda hesaba katılırsa 25-30 binden sonraki bölümler için 5-10k sıralama kayması yaşanabilir mi sizce? Ya mesela itude 80 farklı programa 80*5= 400 öğranci etkisi oluyor bunu diğerlerine yayarsak böyle bişey olabilir mi?

kontenjan be arkadasım, hiç mi ygs turkce cozmedin:D en cok sorulan yazım yanlısı orneklerindendir

• bende merak ettim.bilen varmı::)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.