Şimdi Ara

Konsoltürk'den 3k tamiri,teknik servis,Lite-On Fw (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yazıkki alet gene 3k verdi... yarın tekrar yolluyorum inş bu sefer çözülür sorun
  • Merhabalar. Jasper Boardlarda yaptığınız testin sonucu ne oldu?
    daha sonrasında uygun müşteri olursa satacağız...

Orjinalden alıntı: Konsolturk

açıkcası daha vaktimiz olmadı zaten alet bu gun elimize ulaştı
    önümüzdeki günlerde sıcaklık ölçümleri yapıp birazda boarddaki değişimleri inceledikten sonra forumda yayınlamayı düşünüyoruz

aslında önlem için cihazı size yollamayı istiyorum fakat kargodan cekınıyorum yolda bı sıkıntı olmasından
    hepımız kargocuların nasıl kargo tasıdıklarını bılıyoruz en ıyıısı ank.gectıgımde elden hallederız bu arada musterı yaklasımınızı ve uslubunuzu bılmıyorum burası forum herkes okuyor dıyemı boyle konustunuz ama genelde boyle ısenız gercekten takdir edilcek bir yaklasımınız var cok hosuma gıttı

• slm öncelikle 3k ve diğer arızalardan cihazı zarar gören herkese geçmiş olsun .Bu cihazları onarmaya çalışan arkadaşada kolay gelsin.Ben xbox360 elite alıyorum inşallah 1-2 gune kadar cihaz 2008 üretimi konuyu buradan takip ettiğim kadarıyla xbox360 larda genelde disk okuma hatası ve 3k hatası ile meşhur.Şimdi bu cihazı kullanan ve tamir eden eden arkadaşların deneyimine daynarak bu disk okuma hatası ve 3k arızası arcade ve militari ye göre elite paketlerde falcon boardlı cihazlarda da görülebiliyormu .Risk büyükmü yani tavsiyeleriniz neler yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Orjinalden alıntı: yakan

slm öncelikle 3k ve diğer arızalardan cihazı zarar gören herkese geçmiş olsun .Bu cihazları onarmaya çalışan arkadaşada kolay gelsin.Ben xbox360 elite alıyorum inşallah 1-2 gune kadar cihaz 2008 üretimi konuyu buradan takip ettiğim kadarıyla xbox360 larda genelde disk okuma hatası ve 3k hatası ile meşhur.Şimdi bu cihazı kullanan ve tamir eden eden arkadaşların deneyimine daynarak bu disk okuma hatası ve 3k arızası arcade ve militari ye göre elite paketlerde falcon boardlı cihazlarda da görülebiliyormu .Risk büyükmü yani tavsiyeleriniz neler yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

3k sorunu tum cıhazlarda aynı elitmiş arcademis farketmez tek fark yanındak aksesuarları cıhaz aynı cıhaz tamamen şansına kalmıs ben 3 aydır kullanıyom nazar değmesin tık yok

• jasper için 650 tl demişsiniz bu ilk ve tek makine oldugu için mi fiyati boyle yoksa bundan sonra jesper oldugu için zam mi yapıyorsunuz?
    kendilerini tanımam fakat ortaya çıkardıklarına saygı duymak gerekir...

Orjinalden alıntı: emre.karasan

Ben konsolturk'un köşesini uzun zamandır takip ediyorum, geçen gün kendilerinden olmasa bile bir xbox aldım, çok kaliteli, sakin ve efendi birisi olduğunu gilbertarena nickli üyeye verdiği cevaptan anlamak mümkün, amacım hiçbir üye ile tartışmaya girmek değil ama gazetecelik mezunu olan ve düzgün ifade becerimle tanınan biri olarak yazı tarzınızı çok takdir ettiğimi söylemek istiyorum, eğer Ankara'da olmasanız, konsolumu alır almaz size getirip 3K önleyici işlem yaptırırdım, bence acilen İstanbul'a bir şube açmanız gerekiyor :)
    İyi çalışmalar dilerim.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum hocam,
    Size yardımcı olabilmek büyük bir zavk her zaman soru-sorunlarınız olursa ulaşabilirsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: magic_ocean

quote:

açıkcası daha vaktimiz olmadı zaten alet bu gun elimize ulaştı
    önümüzdeki günlerde sıcaklık ölçümleri yapıp birazda boarddaki değişimleri inceledikten sonra forumda yayınlamayı düşünüyoruz

aslında önlem için cihazı size yollamayı istiyorum fakat kargodan cekınıyorum yolda bı sıkıntı olmasından
    hepımız kargocuların nasıl kargo tasıdıklarını bılıyoruz en ıyıısı ank.gectıgımde elden hallederız bu arada musterı yaklasımınızı ve uslubunuzu bılmıyorum burası forum herkes okuyor dıyemı boyle konustunuz ama genelde boyle ısenız gercekten takdir edilcek bir yaklasımınız var cok hosuma gıttı

Bizde aynı zamanda oyuncuyuz ,yıllardırda bu sektörün türkiyedeki tüm gariplikleriyle uğraşmış biri olarak 1 senedir elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Tabiki karşı tarafında istekleri makul oldugu sürece kimseyi madur etmemeye çalışıyoruz ki xbox 360 kadar sorunlu bir konsolun teknik servisliğini yapmak cidden zor bir iş.

Soğutma düşünüyorsanız xbox kasasından yana korkunuz olmasın kendisi tank gibidir neredeyse her gün türkiyenin bir çok yerinden kargo alıyoruz daa bir problem bile çıkmadı...

• quote:

Orjinalden alıntı: yakan

slm öncelikle 3k ve diğer arızalardan cihazı zarar gören herkese geçmiş olsun .Bu cihazları onarmaya çalışan arkadaşada kolay gelsin.Ben xbox360 elite alıyorum inşallah 1-2 gune kadar cihaz 2008 üretimi konuyu buradan takip ettiğim kadarıyla xbox360 larda genelde disk okuma hatası ve 3k hatası ile meşhur.Şimdi bu cihazı kullanan ve tamir eden eden arkadaşların deneyimine daynarak bu disk okuma hatası ve 3k arızası arcade ve militari ye göre elite paketlerde falcon boardlı cihazlarda da görülebiliyormu .Risk büyükmü yani tavsiyeleriniz neler yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

gerçi arkadaşımızda belirtmiş ama yineleyeyim xboxlar üretildikleri tarihe göre aynı anakarta sahiptir yani:
    10.2007-10.2008 üretimse tüm apketler falcon boardlıdır aynı oranda bozulurlar paket alırken içeriğine bakıp karar vermek gerekir

military packler ise 2006 üretimdir genel olarak 2.el xbox pek önermiyorum (özelliklede 0 fiyatları bu denli düşmüşken) hele de 2006 xbox hiç önermem :)

Pclerin aksine oyun konsolları çalıştıkları müddetçe mediadan okuma yapar dolayısıyla bir süre sonra lensleri bozulur bu ps3 den tutun gamecube e kadar tüm konsollarda böyledir.
    Xboxın lenside ortalama 1-1.5 senede bir arızalanır fakat fiyatları bir hayli ucuzdur dolayısıyla pek problem teşkil etmez

• quote:

Orjinalden alıntı: powerring

jasper için 650 tl demişsiniz bu ilk ve tek makine oldugu için mi fiyati boyle yoksa bundan sonra jesper oldugu için zam mi yapıyorsunuz?

Tek makina oldugu için fiyat böyle.
    Pal jesperlar piyasaya girdiğinde(son aldıgımız duyumlara göre 3-4 ayı bulabilir) zaten bi miktar zamlı girecektir
    döviz bu seviyede devam ederse jesperlar 600 lira cıvarına açılış yapar

quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

bundan sonra jasper getirip satmayı dusunuyor musunuz?

Amerikadan gelen ürünlerde kargo ücretleri ürün bedelinin yarısı kadar,
    Pal jesperlarında avrupa piyasasına girmesine aylar var
    dolayısıyla biraz zor gibi tabi ama uygun bir kargolama bulursak neden olmasın :)

quote:

Orjinalden alıntı: frknmvo
    konsol türke güvenim sonsuz...
    lütfen topiği karalamayın.
    insan gibi bir alışveriş için ilk tercihiniz burası olsun...
    kendilerini tanımam fakat ortaya çıkardıklarına saygı duymak gerekir...

Yorum ve güven için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 12 Şubat 2009; 6:29:25 >

• Xbox360 alırsam herhalde Konsoltürk'ten alırım, gözümde farklı bir konuma geçtiler bu topicle. O da İngiltere'den gelmiş PAL bir Jasper olur, soğutmalı :)) Hayırlı satışlar..
    Referanslarım : dragonstory , hinolma , pmanager, Night Stalker, Rawe, ganeja, kertenkelebek, BadBoy__, signomis, snicker, conur87, h.u.s©, canolum, seniorres2003, SethValore, Simaril, Jestman, danger_fou, NIKEmRe, HWA@zaza, cartok, Derin1907, suleymanbostan, muhsinulu, goukiwins
  • acaba xbox live uyelik kartları satıyormusunuz yada temin edebilirmisiniz kredi kartıyla almak istemiyorum ayrıca ankarada yasadıgım için sizden elden teslim alabilirim hayırlı satıslar

Orjinalden alıntı: storm24

acaba xbox live uyelik kartları satıyormusunuz yada temin edebilirmisiniz kredi kartıyla almak istemiyorum ayrıca ankarada yasadıgım için sizden elden teslim alabilirim hayırlı satıslar

Açıkcası artık uğraşmadıgımız bir konu (karı düşük,sipariş verip almayan oluyor....)
    yinede uygun bir satıcı bulamazsanız telefonla iletişime geçin yardımcı olalım

quote:

Orjinalden alıntı: storm24

acaba xbox live uyelik kartları satıyormusunuz yada temin edebilirmisiniz kredi kartıyla almak istemiyorum ayrıca ankarada yasadıgım için sizden elden teslim alabilirim hayırlı satıslar

Açıkcası artık uğraşmadıgımız bir konu (karı düşük,sipariş verip almayan oluyor....)
    yinede uygun bir satıcı bulamazsanız telefonla iletişime geçin yardımcı olalım

ilginiz için tesekkurler bir aksilik olmazsa sizinle pazartesi telefonla gorusuruz hayırlı satıslar
  • kusura bakmayın da bir sorum olacak ben x box almayı düşünüyorum ben şimdi jasper boardlı ürünlerimi beklemeliyim ? ikincisi ne zaman cıkacak ve fiyatı ne olacak ? eğer piyasaya cıktıysa da nerden alabilirim. ?

Orjinalden alıntı: Gorkie

Xbox360 alırsam herhalde Konsoltürk'ten alırım, gözümde farklı bir konuma geçtiler bu topicle. O da İngiltere'den gelmiş PAL bir Jasper olur, soğutmalı :)) Hayırlı satışlar..

Yorum için teşekkür ediyorum hocam her zaman bekleriz.

quote:

Orjinalden alıntı: furkan0707

arkadasla 5-6 defa alışveriş yapmıştım son derece güvenilir birisidir..hayırlı işler Can..

Saolasın furkan seninle alışveriş yapmak her zaman büyük zevk.

quote:

Orjinalden alıntı: tanjugunduzzz

kusura bakmayın da bir sorum olacak ben x box almayı düşünüyorum ben şimdi jasper boardlı ürünlerimi beklemeliyim ? ikincisi ne zaman cıkacak ve fiyatı ne olacak ? eğer piyasaya cıktıysa da nerden alabilirim. ?

jesper palların piyasaya girmesi 3-4 ayı bulacak fiyat olarak 600 ytl civarında giriş yapar arcade paketler 1-2 haftaya 550 ye düşer su anki kur ile.
    ntsc olarak jesperlar bulunuyor bizdede bir adet mevcut

• Jasper'larda ısı ölçümünü yaptınız mı?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.