odamı toparlarken hiç kullanmadığımı farkettiğim ürünleri satmaya karar verdim:) paraya ihtiyacım olduğu için değil! işime yarayan ürünleri alırken kolaylık sağlasın diye satıyorum.
1- Game Cube Pal - kutusu var, joypad süper sağlam, tv kablosu var *elektrik kablosu yok (çok az kullanıldı ama elektrik kablosunu bulamıyorum) hediyesi: Arcade Stick (sıfır ama ps3 e dönüştürmek için içi açılmış, elektronikten anlayan birisi ps3 için çevirebilir. Ben basit sanıp içini açmıştım:D yalan oldu... yanında yine içi açılmış kablolu ps3 kolu veriyorum. birleştirip pc ve ps3 te sorunsu bir şekilde oynanabilir.
Toplam 100 Lira:)
2- Creative Soundblaster XF Fidelity Altın Kaplama Profesyonel muzik kayıtları aldım... 5 ve 7 +1 ler için inanılmaz kaliteli bir ürün. yeni ses kartı aldığım için boşta kaldı. Kutusu ve driverları duruyor. hediyesi: gümüş renk mikrofon sehpası. 100 Lira
3- Behriner FX1012 Mixer... Power mixerdir. Sıfır gibidir. Kutusu açıldı , gerek duyulmadığı için kullanılmadı. Bütün kabloları ve kutuları kitapçıkları sıfır gibi duruyor. Hediyesi: Siyah/gümüş renk mikrofon sehpası ve mikrofon/pc ses kartı kabloları.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.