Şimdi Ara

Konfigürasyonda işlemcinin önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba...konu başlığındada dedğim gibi konfigürasyon toplarken işlemci nin önemiyle ilgili bi sunum hazırlamam lasım 3-5 sayfalık,ufak bi münazara gibi bişey olcak rakibim de anakartı bana ikna ettirmeye çalışacak..yani bence bu böle kardeşim dicem sunarken ve karşı tarafı buna ikna etcem.nerelerden faydalanabilirim?naapabilirim?yardımcı olursanız sevinirim,tşkkür ederim........

tomshardware gibi google dan da yararlanabilirsin
  • Mevcut anakartların hiçbiri performans anlamında %1 den fazla getiri sağlamıyor bunu belirt Pahalı anakartlarda özellikle çok az ısınan kuzey köprüsüne gerek oılmadığı halde takılan büyük soğutuculardan bahset. Ve paranın bu işe yaramayan parçaya harcandığını belirt. Bir kişinin temel ihtiyacını karşılayacak bir anakartın yetebileceğini.

Karşı taraf oc. konusunda pahalı anakartların öneminden bahsetmeye kalkarsa 100 dolar altına bulunabilen Gigabyte DS3L nin Oc. konusunda 300 dolarlık anakartlar kadar başarılı olduğunu belirt.

İşlemci için söylenebilecekler belli. Sen anakartı çürüt. Zaten rakibinin işi zor. Anakart işlemci kadar önemli değil.

Ha sli veya Cf nin öneminden bahsederse. Bunların performansı çok arttırmadığına dair test sonuçlarını belirt. Hem ucuz anakart alsan bile artık 3870x2 ve 9800gx2 gibi kartlar sayesinde ucuz anakartla bile sli cf yapabileceğini anlat.

Ayrıca şu anda en kötü anakartın bile 4 gb rami desteklediğini söyle. Bu ramin üstünün gereksizliğinden ve performansı arttırmadığından bahset. Zaten daha üstü ram kullanmak için stabilite sorunları olan 64 bitlik işletim sistemleri kullanmak gerekildiğinden bahset.

Keşke böyle bir münazarayı ben yapabilseydim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 işlemcinin üzerindeki nedir?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.