Şimdi Ara

Kondisyon bisikleti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

kilo vermek için diyet yapıyorum ama buna hem katkı hemde sarkma önleme amacıyla bir kondisyon bisikleti düşünüyorum. ama hiç anlamadığım konular o yüzden sizden tavsiyelerinizi rica edeceğim.
    basen ve bacak kısmında daha çok belirgin kilolar. bisiklette tam buraları çalıştırdığı için faydası olacağını tahmin ediyorum.
    araştırmalarıma göre manyetik bisikletler tavsiye ediliyor. ama model olarak birşey bulamadım. bütçe olarak çok yukarıda olmayan 115 kg bir insana uygun tavsiyede bulunabilirmisiniz?
    şimdiden tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

merhaba;

kilo vermek için diyet yapıyorum ama buna hem katkı hemde sarkma önleme amacıyla bir kondisyon bisikleti düşünüyorum. ama hiç anlamadığım konular o yüzden sizden tavsiyelerinizi rica edeceğim.
    basen ve bacak kısmında daha çok belirgin kilolar. bisiklette tam buraları çalıştırdığı için faydası olacağını tahmin ediyorum.
    araştırmalarıma göre manyetik bisikletler tavsiye ediliyor. ama model olarak birşey bulamadım. bütçe olarak çok yukarıda olmayan 115 kg bir insana uygun tavsiyede bulunabilirmisiniz?
    şimdiden tşkler

voit veya dynamic marka isini fazlasiyla gorur.Bende voit marka var. 111kg dan,2 ayda 97.5 kg a dusmemin en buyuk payi Onundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ama varsa paran ikisinin karışımını al

marka olarak @tzadkiel iyi önerilerde bulunmuş

• arkadaşlar önerileriniz için tşkler. önerileriniz doğrultusunda bütçeme uygunhttp://www.tekzen.com.tr/Product/2103432 bu ürünü buldum ama sele kısmı sanki biraz dayanıksız duruyor ne dersiniz?

• Merhaba arkadaşlar.. Ben daha önceden dynamic kondisyon bisikleti aldım ama 2-3 ay ancak dayandı. komşuları bile rahatsız edecek kadar ses çıkarmaya başlayınca çalışmayı bıraktım.
    şuan kondisyon ya da eliptik bisiklet bakıyorum. Fiyatı 500 tl yi geçmeyecek, sağlam bir bisiklet tavsiyesi olan var mı? Mümkünse uzun süre kullanılmış-test edilmiş bir bisiklet olursa sevinirim. Yani en az bir iki yıl gitmeli ki parasının hakkını versin..
    Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Kondisyon bisikleti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.