Şimdi Ara

Konaklama İşletmeciliği (Açıköğretim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıköğretimden konaklama işletmeciği düşünüyorum. Okuyan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

- Bölüm hakkında genel bilgi ve olanakları ?
    - Bölümde muhasebe anlamında iş olanağım ?
    - Özellikle, 3 ve 4. senelerde toplam 4 dönem yabancı dil kısmı... Bu konuda yardım eder misiniz ? Sınavları nasıl tam olarak mı öğrenmem gerekecek ?

• Ben okuyorum 3.sinifim. kpss falan dusunuyorsan okuma. Cunku turizm grubu atamalari cok dusuk. Isletme oku. Simdi ki aklim olsa okumazdim. Muhasebe den bahsesiyorsan bu bolum tamamen truzim ve Otelcilik isletmesiyle alakali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 18 Temmuz 2013; 3:03:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bende bilgi almak istiyorum. Konaklama işletmeciği okuyan varsa. 3 ve 4. sınıfta 3 er adet yabancı dil dersi gösteriyor (fr,ing,alm,) olmak üzere bunların üçünüde alıcakmıyız ders olarak yoksa 1 tekinimi ders olarak görücez.
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bende bilgi almak istiyorum. Konaklama işletmeciği okuyan varsa. 3 ve 4. sınıfta 3 er adet yabancı dil dersi gösteriyor (fr,ing,alm,) olmak üzere bunların üçünüde alıcakmıyız ders olarak yoksa 1 tekinimi ders olarak görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexeygonia

Arkadaşlar bu konu hakkında bende bilgi almak istiyorum. Konaklama işletmeciği okuyan varsa. 3 ve 4. sınıfta 3 er adet yabancı dil dersi gösteriyor (fr,ing,alm,) olmak üzere bunların üçünüde alıcakmıyız ders olarak yoksa 1 tekinimi ders olarak görücez.

3 nü almıyorsun. hangisini istersen içlerinden 1 tanesini seçiyorsun.
  • Teşekkür ederim. Peki derslerin zorluğu nasıl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.