Şimdi Ara

komünite ve popülasyon ekolojısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ygsye mi eklendı yoksa lysmı? kafam karıstı ıyıce

• Ygs konusu ama ygs lys ikisinde de çıkabilir kolay zaten yapılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAyca

Ygs konusu ama ygs lys ikisinde de çıkabilir kolay zaten yapılır

zor ya :D anlayamadım , geriye ekolojı-sınıflandırma ve kalıtım kaldı , biodan 9 tane filan çıkartmam gerekıyor sence hangı konuya bakmalıyım
  • Türkçü Bey kullanıcısına yanıt
    canlıların temel bileşenleri vs ilk konulara tamamen hakim olduğunu düşünerek hücre/madde geçişleri sınıflandırma bakteridir virüstür bunların özellikleri ve ekoloji konularına hakim olman lazım kalıtımda hep benzer tipte basit sorular geliyor bu sene de zorlayacaklarını sanmam ama soru bankalarında görmediğimiz alışık olmadığımız bazı kavramlar çıkabilir bu yüzden meb kitaplarını iyice tarayıp özet çıkarmanı öneririm ben yapıyorum hem tekrar da oluyor baya faydasını gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAyca

canlıların temel bileşenleri vs ilk konulara tamamen hakim olduğunu düşünerek hücre/madde geçişleri sınıflandırma bakteridir virüstür bunların özellikleri ve ekoloji konularına hakim olman lazım kalıtımda hep benzer tipte basit sorular geliyor bu sene de zorlayacaklarını sanmam ama soru bankalarında görmediğimiz alışık olmadığımız bazı kavramlar çıkabilir bu yüzden meb kitaplarını iyice tarayıp özet çıkarmanı öneririm ben yapıyorum hem tekrar da oluyor baya faydasını gördüm.

ekolojiye kadar olan konulara hakimim zaten , ekolojı ve üreme-gelişmeyı tekrar edıyorum suanda... herhalde onlar bıtınce 9-10 sevıyesını görürüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işıkla bitki yetiştirme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.