Şimdi Ara

Komşum her gece karısını dövüyor[Çözüm önerin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık dayanamayacağım 3 haftadır her gün her gece dövüyor.
    gece 2'de sabah 9 akşam 11 gibi sürekli bir bağırış sürekli imdat çığlıkları..
    ilk haftalar heralde yeni evliler malüm işi yapıyorlar falan dedim ama 1 hafta önce kadından imdaat diye bir çığlık duydum. karşı apartmanın 5. katından geldi sonra yere tencere gibi bir şeyler düştü adam bağırıp dövmeye başladı, haftanın 5 günü yapıyor bunu ve elimden hiç bir şey gelmiyor.
    3 gün önce polisi aramışlar adamı karakola götürdüler hala dövüyor kadını polis çözüm değil onu anladım. sordum adama ne ceza ne başka bir şey vermemişler.

ben gidip ağzını burnunu kırmak istiyorum çünkü babamda hep annemi döverdi, annem ben 8 yaşındayken evden kaçtı o günden beri hiç görmedım bu bende özgüven eksikliği yarattı. bir çok dövüş sporuyla ugraştım ama kavga edemiyorum insanların gozüne bakarak sert konuşamıyorum.

belki ilk defa birisine yardımım dokunacak ama harekete geçemiyorum cidden hem kadına acıyorum annem aklıma geliyor hemde uykusuz kalıyorum yaklaşık bir aydır

ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var

not: imzaya takılmayın, ılk defa ciddi bir konu açıyorum ve lütfen kadını düşünerek yorum yapın

not2: polis hiçbirsey yapmıyor, adamı uyarmam lazım ama tatlı dilden anlamaz alt komşusu mustafa dayı denemiş adamı takmamış bile. ve ben çok öfke doluyum belki tehdit ederim ama takmaz tersler biliyorum napabilirim, ve tekrar diyorum kadının halini düşünerek yorum yapın lütfen, bu özgüven eksikliğini bir dakika bile olsa yenip harekete geçmeliyim bu sesleri susturabilmek o lanet herifi akıllandırmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 11 Ağustos 2014; 2:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pro CSB Team
  • fantezi olabilir bence bir müddet daha beklemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Pro CSB Team

Bak ilk defa ciddi bir şey yazıyorum

adam gibi cevap verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yovorlok Hosop

fantezi olabilir bence bir müddet daha beklemelisin
    csb. değilse git çenesine bir yumruk at yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phil Coulson

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Pro CSB Team

Bak ilk defa ciddi bir şey yazıyorum

adam gibi cevap verin

Alıntıları Göster
    adama gizli numaradan mesajlar at
    arabasına kapısına notlar bırak
    sokaktaki telefon kulubesınden ara
    adamı korkut kısaca psikolojisi iyice bozulunca evine çağır sonra gulyabaniler ortaya çıkıp hepinizi yesin
    pro csbteam

• EM ONU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sesleri telefonuna kaydet ileride lazım olabilir.

Adamın olmadığı zaman git bayanla konuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramızdaki katil

Arkadaşlar artık dayanamayacağım 3 haftadır her gün her gece dövüyor.
    gece 2'de sabah 9 akşam 11 gibi sürekli bir bağırış sürekli imdat çığlıkları..
    ilk haftalar heralde yeni evliler malüm işi yapıyorlar falan dedim ama 1 hafta önce kadından imdaat diye bir çığlık duydum. karşı apartmanın 5. katından geldi sonra yere tencere gibi bir şeyler düştü adam bağırıp dövmeye başladı, haftanın 5 günü yapıyor bunu ve elimden hiç bir şey gelmiyor.
    3 gün önce polisi aramışlar adamı karakola götürdüler hala dövüyor kadını polis çözüm değil onu anladım. sordum adama ne ceza ne başka bir şey vermemişler.

ben gidip ağzını burnunu kırmak istiyorum çünkü babamda hep annemi döverdi, annem ben 8 yaşındayken evden kaçtı o günden beri hiç görmedım bu bende özgüven eksikliği yarattı. bir çok dövüş sporuyla ugraştım ama kavga edemiyorum insanların gozüne bakarak sert konuşamıyorum.

belki ilk defa birisine yardımım dokunacak ama harekete geçemiyorum cidden hem kadına acıyorum annem aklıma geliyor hemde uykusuz kalıyorum yaklaşık bir aydır

ne yapmam gerektiği konusunda yardıma ihtiyacım var

not: imzaya takılmayın, ılk defa ciddi bir konu açıyorum ve lütfen kadını düşünerek yorum yapın

not2: polis hiçbirsey yapmıyor, adamı uyarmam lazım ama tatlı dilden anlamaz alt komşusu mustafa dayı denemiş adamı takmamış bile. ve ben çok öfke doluyum belki tehdit ederim ama takmaz tersler biliyorum napabilirim, ve tekrar diyorum kadının halini düşünerek yorum yapın lütfen, bu özgüven eksikliğini bir dakika bile olsa yenip harekete geçmeliyim bu sesleri susturabilmek o lanet herifi akıllandırmak için

bi fantezi olabilir.Karı koca arasına girme evladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Lan saçmalamayın csb olsa bu kadar basit anlatmam imzaya bakar bi insan, der bu kadar kötü yazamaz

pratikte bende biliyorum kombo teknikler, dövüş sporlarıyla ugrastıgımı belirttim ama zarar veremiyorum kimseye korkuyorum bu yüzden yardımım dokunamıyor kimseye sinirden ve korkaklığımdan harekete geçemediğim için yardımım dokunamadığından ağlıyasım geliyor

• quote:

Alıntıları Göster
    sanane birader milletin karısından kızından? kadının bir problemi yok ki gitmiyor polise. bu işlere fazla bulaşma kötü duruma sen düşersin, karakolda bir bakmışsın kadın sanane benim kocam değil mi der orda kalırsın öyle.. o yüzden elini sürme bu işlere kadının bir şikayeti varsa 2 mahallede bir karakol var artık gitsin konuşsun.
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Peki ne gibi bir yardımım olabilir konuşarak ?

• quote:

quote:

Lan saçmalamayın csb olsa bu kadar basit anlatmam imzaya bakar bi insan, der bu kadar kötü yazamaz

pratikte bende biliyorum kombo teknikler, dövüş sporlarıyla ugrastıgımı belirttim ama zarar veremiyorum kimseye korkuyorum bu yüzden yardımım dokunamıyor kimseye sinirden ve korkaklığımdan harekete geçemediğim için yardımım dokunamadığından ağlıyasım geliyor

Hocam dövüş sporuyla uğraştın diye adamı kesin dövecen diye bişey yok.Beklemediğin anda yumruklar yüzüne gelebilir.Adam silah ya da bıçak çekebilir.Dövüş sporuna güvenme.Yanına bişiler taşı.Adam yokken kadınla bi konuş işin aslını öğren.Gerçekten dövüyosa dövüş olurken basarsın.O anda zaten kendini tutamayıp dalarsın.

• dov adami zaten bu ulkede o kadin olmeden haberini bile yapmazlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

sanane birader milletin karısından kızından? kadının bir problemi yok ki gitmiyor polise. bu işlere fazla bulaşma kötü duruma sen düşersin, karakolda bir bakmışsın kadın sanane benim kocam değil mi der orda kalırsın öyle.. o yüzden elini sürme bu işlere kadının bir şikayeti varsa 2 mahallede bir karakol var artık gitsin konuşsun.

Hocam açık açık belirttim küçükken yaşadığım olayı, bilmiyorum annem aklıma geliyor geçmişi anımsıyorum

• quote:

quote:

Aslına bakarsan kadının boşanması lazım , dediğin gibi çok dövüyorsa mahallece bir kadınla konuşun , korkuyorsan tek yapma bu yardımı yanına bir , iki kişi al

• Hep derim. Burada gezinnlerin cogu annsiz yada babasiz kisiler. Ailelerinden ilgi goremeen bu hasta breyler forumlarda gezinirler. Erkeklik taslarlar. Aslinda celimsiz asosyal ezik kisilerdir.

Bir kadini doven adama iki cift laf edemedikleri gibi okul cikisi bes kisi tarafindan dayak yiyip bir gram direnmeyen kisilerdir.

Kisacasi forumdakileri toplayip bakirkoye kapatmali.
    Zira bu kisilerin devlete hicbir faydasi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: OKTAVA

Hep derim. Burada gezinnlerin cogu annsiz yada babasiz kisiler. Ailelerinden ilgi goremeen bu hasta breyler forumlarda gezinirler. Erkeklik taslarlar. Aslinda celimsiz asosyal ezik kisilerdir.

Bir kadini doven adama iki cift laf edemedikleri gibi okul cikisi bes kisi tarafindan dayak yiyip bir gram direnmeyen kisilerdir.

Bunu yazacağına bir akıl verseydiniz keşke, bu duruma ve kadına çok faydası dokundu cidden

• quote:

quote:

Hep derim. Burada gezinnlerin cogu annsiz yada babasiz kisiler. Ailelerinden ilgi goremeen bu hasta breyler forumlarda gezinirler. Erkeklik taslarlar. Aslinda celimsiz asosyal ezik kisilerdir.

Bunu yazacağına bir akıl verseydiniz keşke, bu duruma ve kadına çok faydası dokundu cidden

Alıntıları Göster
    Bence kadınlada konuşma komşular falan laf yapar sonra adam delirir sana saldırır.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sacma gelebilir ama yüzünü göremeyecegi birşey tak kafana kıyafetler vsde sık giydigin şeyler olmasın birgün biyerde gördünmü agzını burnunu kır tehtid et

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.