Şimdi Ara

Komşu yemeğe çağırdı ne yapayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la dh asosyal,şizofren kaynıyo sanki ahlaksız teklif aldı da diretiyo ne manyaklar var olum ya adam yazmış sofrada ölüm sessizliği diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giderken eli bos gitme kola falan al bari.Birde yemek yedikten sonra direk kalkip gitme otur muhabbet et biraz.

• git 3 tabak yemek ye sonra aa hepsi bu kadar mıydı yazıklar olsun sizin gibi komsuya diyip kapıyı vur çık
  • Şimdi gidersen yemek yedikten sonra kalkmak istersin fakat yedi kaçtıda olabilir git ye yemeğini 30 45 dk otur teşekkürünü et çık.
  • Çıkart masaya vur patronun kim olduğunu anlasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chet7

la dh asosyal,şizofren kaynıyo sanki ahlaksız teklif aldı da diretiyo ne manyaklar var olum ya adam yazmış sofrada ölüm sessizliği diye

Sanırsın cinayet işlemişler de bunu da ortak edecekler
  • Arkadaşımla dışarıda yiyeceğiz ben gidiyorum tekrar teşekkür ederim de çık evden daha sonra ses yapmadan gir.
  • My mother's best friend diyorsun
  • Bizim bi arkadaşın komşusu da yemeğe çağırmıştı. O da tüm iyi niyetiyle gitmiş sonra bunu öldürmüşler. Böbreği fln almışlar. Gitmek istiyorsan git sen bilirsin?
  • sende onu yemeğe çağır ortada buluşun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

davet etmişler git işte ayrıca beleş yemek birde komşunun kızı varsa koşa koşa giderim sonra odasına geçer biraz takılırdık derslerden dizilerden vs vs... oys şu kurduğum hayaller birgün gerçek olacak buraya yazıyorum

Buraya yazmak kolay tabi kim bilir belki kızı olan komşun çagırsa sende gitmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya babası saat 9da geliyorsa ve sen 8de gidip seni 1 saatte yıkayıp yağlayıp yemek yaparsalar?
  • onlara bunun kırıcı oldugunu söyle
  • Afiyetle ye sonra tuvalete git bir güzel mıç. çay kahve iç maçı izle geri dön.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam dediysen gitmelisin bence ayıp olur.

Ha bide beyler bu haberdar et şeysini nasıl kapatacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WynTra

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

davet etmişler git işte ayrıca beleş yemek birde komşunun kızı varsa koşa koşa giderim sonra odasına geçer biraz takılırdık derslerden dizilerden vs vs... oys şu kurduğum hayaller birgün gerçek olacak buraya yazıyorum

Buraya yazmak kolay tabi kim bilir belki kızı olan komşun çagırsa sende gitmezsin

etrafta öyle bir komşum yokolsada çağırsa koşa koşa giderim yüzsüzüm ben umrumda olmazsa çok yakın olmadıkça

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Chet7

la dh asosyal,şizofren kaynıyo sanki ahlaksız teklif aldı da diretiyo ne manyaklar var olum ya adam yazmış sofrada ölüm sessizliği diye

Sanırsın cinayet işlemişler de bunu da ortak edecekler

adamlar pc başında dura dura komplo teorisi kuruyo

• Sen tamam dedin diye okadar hazırlık yapmışlardır. Git. Free meal!
  • Flash Haber ...
    Komşusu tarafından yemeğe davet edilen B.R. isimli 16 yaşındaki liseli kafasına vazoyla vurulup tecavüz edilip üstüne gelinlik bırakılmış şekilde evinde ölü bulundu.
  • Kapıyı çal, böbreği verip dön.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.