Apartmanda 2 daire sürekli el değiştiriyor ama bizle birlikte el değiştirmeyen tek komşumuz var aile olarak aramız çok iyi babasıyla abisiyle aram çok iyi harika insanlar zor günlerimde yardımcı falan oldular annem yaşın geldi bak düzgün imanlı bir kız güzel bir yuva kurarsınız diyor baskı yapıyor
işin kötü yanı kız çok kapalı fazla muhafazakar hoca zaten ben bu tip insanlara hep mesafeli dururum. yakın zamanda takıldığım kızla ayrı eve çıkma planı yapıyordum hatta işten ayrıldım diye o plandan vazgeçtim sonra kızdan da ayrıldım zaten ama ben böyle birisiyim kız istemeler yüzük takmalar saçma sapan düğünler ritüeller benim gözümde dünyanın en gereksiz şeyleri belki öyle olmayabilirler ama ben böyle görüyorum.
anneme bunu söyleyemiyorum çünkü benim ailemde muhafazakar anne kız kapalı, yaşam tarzı bana ters, düğün isterler adetleri yapmamı isterler gibi bahaneleri söylersem annem üzülür ailemde dini duygularına ve örf adet dedikleri saçmalıklara aşırı bağlılar.
ben o kafada değilim üzmeden kırmadan nasıl anlatırım ? Değiş evlenin kız sana iyi gelir aileni üzme gibi lafları söylemeyin. Ailem mutlu olsun diye kendim mutsuz olmayı asla istemiyorum.