karanlık güçlerden birtek dart vader e inanıyorum.bilader olarakta x menin biladeri vardı ya ondan tırsıyorum.birde en çok korktuğum şey sizlerin aksine hayal gücümün bana oynayabileceği oyunlardan korkuyorum..... anlayan anladı
evet anladık ama anladığımız senin berbat espiri anlayışın tüm bu teorisyenler, uzmanlar zaten x men felan okuyup sallıyorlar ya cehalet mutluluktur sözüne gittikçe daha çok inanmaya başlıyorum...
hacı cehalet mutluluktur sözünü sonuna kadar destekliyorum ama yukarıda bahsedilen bilgiler bize asla mutluluk getirmiyor.aslına bakarsan burdaki arkadaşarın hiç birinden bahsedilen konudan edinicekleri bilgi ile kendilerine biz kazanç sağlıyacağını sanmıyorum.ayrıca insanlar bu tür bilgiler ile diğer insanları korkutup onların üzerlerinle dikta yöntemine benzer korkusal mantık yollu bir baskı uygulamaya çalışıyorlar.o yüzden derimki bu tür haberlerden ve oluşumlardan -ki oluşumların varlığını bende kabul ediyorum- korkmayın kendinizden korkun.benc her insan bu tür oluşumlardan çok kendi hayal gücünden korkmalı.hayal gücünün insanlara yapamıyacağı oyun yoktur.ondan böyle bir şey yazmıştım...
kesinlikle ve kesinlikle cehalet mutluluk getirir. @paganga sevgili arkadaşım istersen bu başlıkta bir konu aç tartışalım cehalet mutluluk getirirmi diye
hımmm yukarda yazılan yorumla dalga geçer -gibi- bir havanız vardı ama böyle bir açıklama getirdiğiniz iyi olmuş... Korku olayına katılıyorum fakat korkmayı tercih edenler için söylediğiniz geçerlidir. Gerçekler korkunç diye görmezden gelmek ne derece doğru onu da tartışabiliriz. Üzerimize gelen bir tren var! Bunun farkında olmak-korkmak kötü değildir, korkumuzla donup kalmak-tepkisiz olmak asıl tehlikeli olan şey budur.
Tarihte bu korku imparatorluğunu kırıp, ciddi mesafeler kaydedenler olmuştur ki imzamdaki linkin ana amacı budur! bu yazıdan sonra tıklayan herkes bunu görebilir... Kimler göremezler, olaylara partizan ve köhneleşmiş fikirlerle bakanlar göremezler... Sıradışı olan herşey normal insanlar tarafından tepki görür, getirisi olumlu-olumsuz bakmaksızın, yuhhlamaya hazırdır kalabalık! İmzamdaki konuda çıkan tartışmaları buraya taşımak istemem ama Hitler'in mason kuklası olduğu yalanı atanlar ''tamda'' sizin söylediğinizi yapmak isteyenler, topluma korku salmak, hiçbir gücün kendilerine karşı hareket edemeyeceği düşüncesine inandırmak içindir.
Dünya üzerinde Tanrı statüsünde olan hiçbir oluşum yoktur. Dünya'ya yön vermek isteyen ve bunun sıradan insanlar için çok tehlikeli olmasına rağmen gerçekleştirmek isteyen oluşumların olduğunu bilmek, uyanık tutması açısından faydası vardır.
bu arada, Cehalet mutluluksa, ben üzgün olmak istiyorum!