Şimdi Ara

KOMPLE VEYA PARÇA PARÇA SATILIK GAMER SİSTEM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elamlar... Masaüstü bilgisayarımı satıyorum. İlk amacım komple olarak satmak ama duruma göre parça parça verebilirim. Duruma göreden kastım kısa sürede tüm parçaların satılmasıdır. Elimde parça parça bekletmek istemiyorum. İstanbul içi elden teslim tercihimdir. Takas yok. İsteyen PM atsın ama telefonla aramanız iki taraf içinde daha iyi olur. TEL: 0533 704 20 64

GIGABYTE AMD 790GX DS4H ANAKART**** FİYAT: 100 TL

AMD PHENOM II X3 720 2.8 GHZ İŞLEMCİ**** FİYAT: 110 TL ( 1 YIL GARANTİSİ VAR-- GEÇEN SENE bu ZAMANLARDA VATAN'DAN ALINMIŞTIR)

LEADTEK NVIDIA GTX 275 EKRAN KARTI**** FİYAT: 250 TL ( 1 YIL GARANTİSİ VAR--- GEÇEN SENE BU ZAMANLARDA VATAN'DAN ALINMIŞTIR)

2*2 GB OCZ REAPER SOGUTMALI 800 MHZ DDR2 RAM**** FİYAT: 120 TL ( SANIRIM RAMLER ÖMÜR BOYU GaraNTİLİ)

CREATIve X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION XTREMEGAMER SES KARTI**** FİYAT: 170 TL

TherMALTAKE KANDALF SIYAH KASA**** FİYAT: 200 TL

OCZ 700W STEALTH GÜÇ KAYNAGI**** FİYAT: 120 TL

2 ADET PHILIPS 22X DVD WRITER***** FİYAT: 15*2 TL

SAMSUNG T240 MONITOR**** FİYAT: 350 TL

WESTERN DIGITAL 250 GB 7200 RPM HARDDISK**** FİYAT: 35 TL

LOGITECH X540 5.1 SES SISTEMI**** FİYAT: 100 TL

LOGITECH KLAVYE VE A4 G700 MOUSE *** FİYAT: 25 TL

SİSTEMİ BÜTÜN OLARAK ALMAK İSTERSENİZ FİYATIM 1400 TL'DİR. PARANTEZ İÇİNDE BELİRTTİGİM ÜRÜNLER DIŞINDA GERİ KALAN SİSTEM 2 SENE ÖNCE ALINMIŞTIR. BAZI PARÇALARIN GARANTİSİ 2 YILDAN FAZLA İDİ AMA HANGİLERİ BİLMİYORUM. BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM.

TEL: 0533 704 20 64 BU NUMARADAN HER TÜRLÜ SORULARINIZI SORABİLİRSİNİZ... DEDİGİM GİBİ TEKRAR UYARIYORUM... PARÇA PARÇA SATIŞTA SİSTEMİN BÜYÜK BİR KISMI SATILIRSA SATIŞ YAPACAGIM... İYİ GÜNLER DİLERİM...

ELDEN TESLİM DÜŞÜNÜYORUM VE İSTANBUL BEŞİKTAŞTA İKAMET EDİYORUM...

NOT: CPU-HDD-PSU-KLAVYE-MOUSE-DVD RW' LER İÇİN TEKLİFLER GELDİ VE AYIRTTIM. KOMPLE SİSTEMİ İSTEYEN OLURSA TÜMÜNÜ VERECEGİM FAKAT PARÇA PARÇA ALIMDA BU 6 PARÇA AYIRTILMIŞTIR...

EKRAN KARTI VE ANAKARTTA SATILMIŞTIR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elve -- 23 Ekim 2010; 9:11:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.