Şimdi Ara

KOMPLE MODİFİYELİ ARABA ALIRSAM NE OLUR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Modifiyeli araba almak akıl işi değil. Hem milletin zevkine sahipleniyorsun hem de sana ait değilmiş gibi. Mesela basit örnek vermek gerekirse Doğan modifiyeli alınmaz. Neden diyorsan o araba boşuna mod. edilmedi yan yan gidildi, pati atıldı, el freniyle döndü , drift attı falan filan. Makyajı yaptı ve satışa sundu ? Anladın umarım. Alacaksan sade al kafana göre modifiye et :)
  • utanırım buna binmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Hocam siz burdayken sorayım bu tip bir araca ne dersin alınır mı çok sorun çıkarır mı kronik sorunları var mı.?

Örnek İlan

Hicbir sikintisi yok. Motoru duzgunse sorun cikartmaz.

Teşekkürler hocam hep aklımda bu araç ama korkuyorum işte

Link

Bu aracın sahibiyle görüşmeyi düşünüyorum gerçi ilandan birşey söylenmez ama yinede bakarsanız çok memnun olurum

Xenon lar sökülecek, taban halısı komple değişecek. Kaput altı düzgün görünüyor, açık filitre ile birlikte orjinal filitre kutusu varsa isteyin, motorda headers ve crx kısa dişli olması güzel, motoru iyice sorun D16A9 iyidir ama bakımlı olması lazım, başka bir sıkıntısı yoksa pazarlık edilebilir fotoğraflara göre.

Teşekkürler, bir akrabam vefat edince giremedim araç sahibiylede görüşemedim görüşüp dediklerinizi sorucam

• quote:

Orijinalden alıntı: YT

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-son-15-gun-119200643/detay

Selam

Bu araba hakkında fikri olan var mı? Alınır mı sizce?

Benim sorum kaynadı galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar kardeşim. o arabanın ekmeği yenmiştir. posasını satıyodur.
  • Teşekkürler aksoy9801 yorumun için, kimse yazmadı birşey, sağolsun bir arkadaşa pm ile sordum, elinden geldiğince yardımcı oldu... İlan kalkmış zaten... Bekleyeceğim bir müddet, içime sinen bir şey çıkana kadar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.