Şimdi Ara

Komili ege sizma 2 lt 30 tl -MİGROS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenlik arkadasiyla sohbet ederken duydum . 53 lira olan komili ege sizmasi 30 lira
     Komili ege sizma 2 lt 30 tl -MİGROS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne cevaplar lazim!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALdık
  • Gençler var mı bu şu anda?
  • 7 araliktan beridir fiyat böyledir.

• maer M kullanıcısına yanıt
    migros ana konuda görmemiştim . neyse 60 lira üstünede 1 lt akdeniz sızma 10 liraydı 5 litreyi 70 liraya alarak komboladım 4*1-lt sprite+1 lt coca cola zero yuda 7.75 e aldım .tanesi 1.55 e geldi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    hocam mecbur kalıyoruz valla . yazın ayvalık tarafına gittik yerinden direk üreticiden alalım diyoruz onlarda 18-20 liradan aşağı vermiyorlar . ancak böyle kampanya yakalayınca stokluyoruz 5 lt sızma da iki kişiye 7-8 ay gidiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1822729-30391-komili-ege-sizma-zeytinyagi-2-l

stokta bulunmmaktadır.
  • Bulunsun yarın bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakoc1953

quote:

Orijinalden alıntı: hopali08

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1822729-30391-komili-ege-sizma-zeytinyagi-2-l

stokta bulunmmaktadır.

Çoğu Yerde Böyle. Belki Olan Yer Vardır. Bursa'da da Yok.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam hem fabrikada sıkılıp hem de taş sıkım nasil oluyor?

• Konu için teşekkürler bende 5 litre almış oldum puanlada uyguna geldi..
  • Hangi mağazalarda olduğunu görme şansımız yok değil mi. Ayrıca sanal markette de göremedim.
  • Bu fiyatları gorunce sasiriyorum 3 yil oncesinde litresi 5tl den tum akraba lara almistim :) 15 litre fiyatina simdi 5 litre zor ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: bakirkoybisiklett

hocam mecbur kalıyoruz valla . yazın ayvalık tarafına gittik yerinden direk üreticiden alalım diyoruz onlarda 18-20 liradan aşağı vermiyorlar . ancak böyle kampanya yakalayınca stokluyoruz 5 lt sızma da iki kişiye 7-8 ay gidiyor .

Bende Balıkesir'e girmeden aldım 2 ay önce, soğuk taş sıkım gözümün önünde sıkıp verdiler sıcacık, fabrikaya girdim. 18TL'ye aldım ama bu marketlerde satılan yağlar Fiat Linea, benim fabrikadan aldığım Mercedes E350 4matic yani örnek vermek gerekirse. Çünkü hepsi 1 sene bekletilmiş yağlar.

Yeni sezon yağları daha marketlere gelmedi, hepsi şuan geçen senenin ürünlerini elden çıkarmaya çalışıyorlar.

Ayrıca evet dediğin gibi 2 kişi için en az 6 ay gider 5 litre sızma yağ. Bana biraz daha az gidiyor.

Soguk sıkım nasil sicak oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: bakirkoybisiklett

Bende Balıkesir'e girmeden aldım 2 ay önce, soğuk taş sıkım gözümün önünde sıkıp verdiler sıcacık, fabrikaya girdim. 18TL'ye aldım ama bu marketlerde satılan yağlar Fiat Linea, benim fabrikadan aldığım Mercedes E350 4matic yani örnek vermek gerekirse. Çünkü hepsi 1 sene bekletilmiş yağlar.

Yeni sezon yağları daha marketlere gelmedi, hepsi şuan geçen senenin ürünlerini elden çıkarmaya çalışıyorlar.

Ayrıca evet dediğin gibi 2 kişi için en az 6 ay gider 5 litre sızma yağ. Bana biraz daha az gidiyor.

neresi orası tam olarak

• Soğuk taş sıkım? Sıcacık? Fabrika? Aklımda deli sorular.

Geçen senenin yağı bunlar fiyat normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho81

Soğuk taş sıkım? Sıcacık? Fabrika? Aklımda deli sorular.

Geçen senenin yağı bunlar fiyat normal.

Arkadaşa sıcacık rivierayı dayamışlar işte ben öyle anladım
  • Çoğu gerçek taşsıkma değil zaten.. Piyasada doğru dürüst üretilmiş sızma naturel yağ bulmaz zor.

Vakıfların zeytinyağları da çok güzel, ama onlarda pahallı satıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.