Şimdi Ara

Komik Knight Online Resimleri (Son resim:Moradon Yanıyor) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
0
Favori
70.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw beyler yeni bi quest gelmiş lvliniz kaç olursa olsun tam 5000 adet chitin ütülediğinizde 1 lvl artıyormuşsunuz.Değişik rivayetler de var tabi yok efendim armora ütü yapınca +8 e kadar %100 şans varmış da bilmem ne...

• SÜPERRRRR OLMUŞ VALLA GÖZLEMECİ VE BOĞA OLAYINDA KOPTUM

• quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

Yaw beyler yeni bi quest gelmiş lvliniz kaç olursa olsun tam 5000 adet chitin ütülediğinizde 1 lvl artıyormuşsunuz.Değişik rivayetler de var tabi yok efendim armora ütü yapınca +8 e kadar %100 şans varmış da bilmem ne...

eheheheh buda çok süper olmuş devam devam daha varsa gönderin koptum valla

• quote:

Yaw beyler yeni bi quest gelmiş lvliniz kaç olursa olsun tam 5000 adet chitin ütülediğinizde 1 lvl artıyormuşsunuz.Değişik rivayetler de var tabi yok efendim armora ütü yapınca +8 e kadar %100 şans varmış da bilmem ne...

Cok güzel olmuş bende tek başıma mı devam etcem diyodum saol

• Tam arms'ın önünden geçiyodum ki bide ne göriyim; okçunun teki niyeti bozmuş...
  • BİZİM BAŞOMIZ KELMİ BENDEN DE

• Civcive bak beah
  • Alın size 1 tane daha...
  • beyler 1280*1024 te oynadığım için dosya biraz büyük olmuş kusura bakmazsınız artık.
  • müthişsiniz beyler basarılarınızın devamını dılerım süper!!!!!!!!!!
  • ke nin değil de ko nun karekter seçme yerin de oturan varyorun ayaklarını yıkıyan bi kadın prit olsa komik olurdu inşallah onu da yaparsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead_Bison

ke nin değil de ko nun karekter seçme yerin de oturan varyorun ayaklarını yıkıyan bi kadın prit olsa komik olurdu inşallah onu da yaparsınız

güzel olurdu valla ama nerde koo ah ko ah...
  • bison ukalalık yapmıs gıbı olmıyayımda varıyor deil-->warrior birde prit deil-->priest
  • ABi harbi ölcem ya o matrix nedir öle

• quote:

• HELAL OLSUNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

Gozlemecı teyze swıtte atmıs .Sımdı amma hamur acar ha o swııtle .surumden koseyı doner

zuahahahahahahahahahahavs.vs.vs.vs.vs.....

• beyler yok mu yaww daha amboleos nerdesin yaww
  • arkadaşlar bizde bişeyler yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Crusher -- 13 Eylül 2005, 0:04:30 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.