Şimdi Ara

Komik ilginç anılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir keresinde küçükken babanneme gidiyodum bisikletle 10 yaşındayım , giderken yolumu 3 4 tane ufak benim yaşında çocuk kesti aynen şu şekilde "in ulan pisketten türkoo"dedi (,kürtlerdi galiba ) benim yaşımda ilk önce tırstım indim ellemeyin nolur dedim sonra baktım bisikleti almaya çalışıyo sonra bu bana hafif vurdu sonra baktım 3 ü birden alıp kaçıcaklar küçükken nasıl bi psikolojiyse çocuğun apşına vurup yere düşürmüştüm ağlamaya başladı kanıyo kanıyo diye(sanırım çüküydü galiba )diğer çocuk vurcaktı onunda karnına vurdum sonra 3. çocuk kaçtı abiiiii yardım edin diye koşturdu diğer 2 çocukta kaçtı 50 metre gittiler sonra kapıdan 17 18 yaşında köpekle bi abi çıktı onu görünce nasıl bi hızla kaçtıysam durduğumda nefessizlikten ölüyodum ağladım tabi

bide 1.sınıfta hiç sevmediğimiz bi çocuk vardı(adı tolgaydı) yemin billah olsun çocuk" nabıyosun olcay" demişti sus lan diyip gözüne yumruk atmıştım sonra ilkokul öğretmenim annemi babamı çağırdı annem babam az kalsın öldürüyodu beni
    ama o tolgaya attığım yumruktan 2 3 ay sonra aklıma gelince ağlamaya başladım bi o kadarda vicdanlıydım
    ama şimdi küçüklükten kalma psikopatlığım yok artık resmen pamuk gibiyim artık kavga etmekten korkuyum (anadolu lisesi zaten ne tür kavga olabilirki )

SİZDE BÖYLE SAÇMA SAPAN KOMİK ANILARINIZI YAZIN EĞLENELİM, GÜLELİM ,TAKILALIM

• Bu isimle açılan 7276286286387. Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winchester-

Bu isimle açılan 7276286286387. Konu

olsun bi dene daha fazladan zarar çıkmaz anlat sende kardeş gülelim eğlenelim hem o 7276286286387 geçmişte kaldı kimse arasa bulamaz arşivden
  • Kucukken bisiklet yarısı yapardık mahallede ben kazanmıştım bunlarda ceteydi beni evin girişine kadar bisikletle kovalamislardi hatta çocuklu tabancayla bile ateş ettiler iyi ki saklanmıştim sonra babamı çağırıp çocukları kopmustu apartmandan

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoTR

Kucukken bisiklet yarısı yapardık mahallede ben kazanmıştım bunlarda ceteydi beni evin girişine kadar bisikletle kovalamislardi hatta çocuklu tabancayla bile ateş ettiler iyi ki saklanmıştim sonra babamı çağırıp çocukları kopmustu apartmandan

ooov fenaymış aga iyi gurtulmuşun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Orijinalden alıntı: CapoTR

Kucukken bisiklet yarısı yapardık mahallede ben kazanmıştım bunlarda ceteydi beni evin girişine kadar bisikletle kovalamislardi hatta çocuklu tabancayla bile ateş ettiler iyi ki saklanmıştim sonra babamı çağırıp çocukları kopmustu apartmandan

ooov fenaymış aga iyi gurtulmuşun

zaten babamı görünce kaçtılar bir daha da bizim sokağa giremediler

• bende eskiden senin gibiydim canavar gibi herkesi dovup dururdum kavgalar falan artik kavga olacaksa elim ayagim titriyor korkuyorum hatta...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korkunç İlginç Olaylarınız.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.