Şimdi Ara

Komik fıkra (Hafif bir +18)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok zengin bir adamın kafası az çalışan bir çocuğu varmış. Çocuk ilerde işsiz güçsüz kalmasın diye büyük para harcayarak çocuğuna son teknoloji bir fabrika kurmuş. Çocuğa fabrikayı gezdirirken anlatmaya başlamış. "Bak oğlum çok kolay burdan öküzü sokuyosun öbür taraftan sosis çıkıyor" Bizim çocuk babasına dönmüş ve anlamsız bakışlarla "Peki baba burdan sosis soksam öbür taraftan öküz çıkar mı?" Babanın cevabı "Yok oğlum o teknoloji birtek annende var"

Çocukluğumuzun fıkrası aklıma geldi yazayım dedim.

----------------
    Edit: Madem öyle bitane daha yazayım.

Bir gün temel arabayla giderken radara yakalanmış. Polis ceza kesmeye gelince "Sen bana ceza kesemezsun!" demiş. Polis şaşırmış "hayırdır neden?" diyince temel "Sen benim kemal amcamı taniymisun?" demiş. Polis hayır diyince temel cebinden bi 20 tl çıkarmış "Bak fotoğrafını gösteriyim demiş." Polis parayı almış "tam çıkaramadım başka fotoğrafı var mı?" diyince temel bi on lira daha çıkarmış. Polis onu da almış "Tanımak üzereyim başka fotoğrafı var mı?" diyince temel dönmüş yapıştırmış "Ulan itoğlu it yanımızda albüm mü taşiyruk!"

-------------------------

Edit2 : Hadi birtane daha.

Bir gün temel bir bara gitmiş ve barmene bana 3 tane tekila ver demiş. 3 tekilayı da aynı anda shot yapmış. Barmenin dikkatini çekmiş ve niye böyle üçünü aynı anda içiyorsun demiş. Temel "Biz dünyanın farklı yerlerinde yaşayan 3 kardeşiz. Üçümüzde günün bu saatinde bara gider aynı anda 3 tekila shot yaparız. Bu şekilde beraber içmiş gibi oluyoruz demiş. Böyle bir iki devam ettikten sonra temel bu kez 2 tekila istemiş ve ikisini aynı anda içmiş. Garson şaşırmış hayırdır niye bu kez 2 tane içtin demiş. Temelin cevap "Ben içkiyi bıraktım ondan"

------------------------------------
    55electronicdesign arkadaşımızdan gelen bir fıkra daha

Aleti nasıl büyüttün ?

Temel Amerika'da bir lokantaya gider. Lokantada tuvalete gidip çişini yaparken yan pisuvar gelen zencinin aletini görünce şok olur. Temel;
    -"Ula hemşerim bu aleti nasıl büyüttün" diye sorar. Zenci Temel'in saf olduğunu anlayınca;
    -"Valla her sabah iyi bir kahvaltıdan sonra 1 saat boyunca mutfak tezgâhı mermerine vuracaksın, 6 ay sonra seninki de bu hale gelir " der. Temel ertesi gün hemen uygulamaya başlar. Aradan altı ay geçer, Temel ile zenci aynı lokantada yine tuvalette karşılaşırlar. Zenci Temel'e sorar;
    -"Ne oldu, tavsiyemden sonuç aldın mı?". Temel;
    -"Valla hemşerum RENGİNİ TUTTURDUM AMA BOYUNU DAHA TUTTURAMADUM DA"der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskidhci -- 20 Nisan 2014; 14:11:54 >
  • Kahkaha attım .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcngngr

Kahkaha attım .d

• güzeldi
  • soğuk muydu
  • İyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komik yada Kötü Sorular +16
    17 yıl önce açıldı
    fıkra ve komik yazı kutusu:D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok iyiydiii
  • çacoklugum aklıma geldi +1
  • bağırdım
  • Höykürdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Çok zengin bir adamın kafası az çalışan bir çocuğu varmış. Çocuk ilerde işsiz güçsüz kalmasın diye büyük para harcayarak çocuğuna son teknoloji bir fabrika kurmuş. Çocuğa fabrikayı gezdirirken anlatmaya başlamış. "Bak oğlum çok kolay burdan öküzü sokuyosun öbür taraftan sosis çıkıyor" Bizim çocuk babasına dönmüş ve anlamsız bakışlarla "Peki baba burdan sosis soksam öbür taraftan öküz çıkar mı?" Babanın cevabı "Yok oğlum o teknoloji birtek annende var"

Çocukluğumuzun fıkrası aklıma geldi yazayım dedim.

----------------
    Edit: Madem öyle bitane daha yazayım.

Bir gün temel arabayla giderken radara yakalanmış. Polis ceza kesmeye gelince "Sen bana ceza kesemezsun!" demiş. Polis şaşırmış "hayırdır neden?" diyince temel "Sen benim kemal amcamı taniymisun?" demiş. Polis hayır diyince temel cebinden bi 20 tl çıkarmış "Bak fotoğrafını gösteriyim demiş." Polis parayı almış "tam çıkaramadım başka fotoğrafı var mı?" diyince temel bi on lira daha çıkarmış. Polis onu da almış "Tanımak üzereyim başka fotoğrafı var mı?" diyince temel dönmüş yapıştırmış "Ulan itoğlu it yanımızda albüm mü taşiyruk!"

Bi an kendimi aykut kocaman gibi hissettim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. yü anlamadım.
  • Eklediğiniz için teşekkürler.
  • Son fıkra güzelmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Höykürdüm

Höykürdüm ne la
  • Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    Höykürmek: Heyecanlı heyecanlı ve bağırarak konuşmak, Yüksek sesle ağlamak, Bağırmak, feryat etmek

Höykürdüm ise, höykürmek fiilinin geçmiş zamanda 1. tekil şahış tarafından çekimlenmiş halidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Höykürmek: Heyecanlı heyecanlı ve bağırarak konuşmak, Yüksek sesle ağlamak, Bağırmak, feryat etmek

Höykürdüm ise, höykürmek fiilinin geçmiş zamanda 1. tekil şahış tarafından çekimlenmiş halidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.