Bildirim
Komik bir resim Lol.gif
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: CashRulez
Msne bakarken bir site gördüm girdim bakınıyım dedim.www.muadasi.net adresine girdim fiyatlar yaziyordu bi bakayım dedim ve karşıma bir resim geldi.beni gerçekten güldürdü ve bi o kadarda düşündürdü.
Buyrun Resim:
-
quote:
Msne bakarken bir site gördüm girdim bakınıyım dedim.www.muadasi.net adresine girdim fiyatlar yaziyordu bi bakayım dedim ve karşıma bir resim geldi.beni gerçekten güldürdü ve bi o kadarda düşündürdü.
Buyrun Resim:
bende bilmiyordum acmayı ama ugrasınca oluyor yaw kolay bişi herkes yapabilir bence
-
quote:
Buyrun Resim:
-
-
Sitede gitmiş resimde -
Arkadaşlar Sitede İsmim Yazıyor Forumda Paylasım Yapmak Üzere Girmiştim Ama Böyle Bir Dava Oldugunu Bilmiyordun :) Haberim Yoktu Bende Messenger'da CashRulez'den Duydum Zuhaueha Harbidende Komikmiss Ama Siteyi HazırLayan Arkadasın Burda Komik Duruma Dusmesını İstemezdim Cunku Samimi Oldugum Ve Biraz Saf Bir Arkdasım Yani Bu Oyunun Bu Derece Değerli Oldugunu Dusunuyor :=)
-
bana o paranın yarısını verın en kralını kurak
-
Fiyatlar Fazla Kaçmış 175 Demiş Seasona Walla Uçmuş -
Ben Resmi Niye Göremiyorum. -
Sona kalan dona kalır -
Geç AçıLıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X