Şimdi Ara

Komedi / SitCom Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dizi izlerken gülmek istiyorum. Bundan dolayı da izlediğim çoğu dizi komedi üzerine olmuştur. Şuan The Office izliyorum, bitmesine az kaldı şuana kadar en keyif aldığım dizi diyebilirim. Fakat malum bunun da bir sonu var ve yine çok üzülücem. Bu bitmeden önce kendime bir dizi bulayım diyorum, o bitince izlemek için. Şuana kadar izlediklerim;
    HIMYM
    Big Bang Theory
    Two and a Half Men
    Modern Family
    Arrested Development
    The Office
    BMS

    Şu dizileri düşünüyorum : Community, Parks and Recreation. Friends'i düşündüm fakat eski dizilerden nedense çok keyif alamıyorum. İlla sitcom olmak zorunda değil, her türlü güldürüp kendisine bağlayacak komediye açığım. Önerilerinizi bekliyorum.



  • The Office sonrası Parks&rec'i izlemek, muazzam iki diziyi ardı ardına izleyip kurşunlarını erken sıkacağın anlamına gelir. Eğer The Office'i sevdiysen(benim favori dizimdir) Parks&rec'i de onun kadar seversin. Bu yüzden araya başka dizileri almanı ama vakti geldiğinde de Parks&rec'i kesinlikle izlemeni öneririm.

    Peki ne izleyebilirsin? Community ve Friends çok kaliteli diziler. Bu ikisi seni uzun bir süre zaten götürür. Bunlara ek olarak önerebileceğim Coupling, The Office(UK versiyonu), Seinfield(izlemedim ama seveni aşırı seviyor), Hello Ladies gibi dizileri önerebilirim. Havuz geniş, vaktin de bolsa eğlenmek için gerçekten güzel diziler mevcut. Şimdiden iyi seyirler.
  • Vorinace kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o kadar sitcom izledim, The Office gibisi yok ya hani cidden..
    Diğer diziler de bitince üzülürdüm tamam eyvallah ama office bitince hüngür hüngür ağlıycam sanırım.
    Araya zaten bu sezon devam edicek diziler de olucak onlarla beraber community sıkıştırmayı düşünüyorum. İlk bölümünü izlemiştim çok beğenmesem de eğlenceli gibiydi.
    Parks Rec'in yorumlarına baktığımda the office gibi ama tam olmadığı için pek beğenmemişler ama yorumunu göz önüne alıp ileri bir tarihe erteliyeceğim.
    ah office ahh....
  • Friends
    Scrubs
    Entourage
    Parks and Rec.
    Silicon Valley
    Louie
    Rick and Morty
    Californication
    Shameless
    Community
    Misfits
    Family Guy
    Brooklyn Nine-Nine
    Master of None
    IASIP
    That '70s Show
    The IT Crowd
  • Ben de bir senenin ardından Office'i bugün ikinci kez bitirdim. Acım çok taze ve sanırım çok uzak olmayan gelecekte de üçüncüye başlayacağım. Ancak Parks&rec konusunda okuduğun yorumlara katılmıyorum. O da çok orijinal ve kaliteli bir dizi. Bittiğinde Office kadar etki bırakacağına eminim. İkisi arasındaki bence en büyük fark, Office'te bütün karakterler muazzam veya muazzama yakın iken Parks&rec'te bir iki karakter bu sıfatı hak ediyor. Bu da diziyi Office'in sadece bir tık altı yapıyor daha aşağısı değil.

    Üstteki posttan sonra gelen edit: Entourage'ı unutarak affedilmez bir hata yaptım. Michael'ın 6 kere izlediği diziyi senin de sanırım en az bir kere izlemen gerekir değil :) Bu arada Entourage'ı üç kere bitirdim, o da efsane dizidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vorinace -- 21 Eylül 2016; 20:46:27 >
  • Silicon Valley i yazmayı unutmuşum, Entourage i tavsiye edermisiniz başlamayı düşündüm ama sonra başka şeyler aralara girdi
  • Lydonuis L kullanıcısına yanıt
    Ben de şimdi 6.sezonu bitirmek üzereyim. Tek kelimeyle muazzam. Top5 komedime girer.
  • o zaman ondan başlayayım hem konusu hoşuma gitmişti. shameless da o kadar övgü den sonra başladım fakat ilk bölümlerin yavaşlığı beni aşırı derecede boğdu
  • Lydonuis L kullanıcısına yanıt
    yalnız entourage'ı ilk sezon sarmadı diyerek bırakmamanı öneririm. ikinci sezondan sonra açılıyor ve açıldıktan sonra da art arda hiç sıkmadan son bölümüne kadar izlettiriyor kendini.
  • Lydonuis L kullanıcısına yanıt
    Shameless biraz dram ağırlıklıdır. Bir de uzun olduğu için sıkılabilirsiniz. Ama Entourage, hem ortalama 25dk hem de muazzam karakterler barındırıyor. Sizi de dizinin içinde hissettiriyor. Dram yönü de pek yok. Bir de neredeyse 2 bölümde 1 bir ünlü misafir oluyor. İlk sezon çok iyi olmasa da gittikçe açılıyor ve muazzam bir hal alıyor. Sıkmadan izlettiriyor. 1-2 günde çok rahat 1 sezon bitirebilirsiniz, o kadar sarıyor.
  • Vorinace kullanıcısına yanıt
    Valla şuana kadar hiç bir dizi ye ilk sezon da alışamadım. Herkes güzel diyor bi şans vericem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok yardımcı oldunuz hocam sağolun. Dediğiniz kadarsa güzel valla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • my name is earl.
  • Kardeşim iyi bi başlangıç yapmışsın benim önerilerim:
    The Big Bang Theory
    Friends(tavsiye ederim)
    How I Met Your Mother(friends çakması denmesine karşın bence efsanedir)
    It’s Always Sunny in Philadelphia(kesinlikle tavsiye ederim)
    Mistfits
    Coupling(kesinlikle tavsiye ederim)
    Chuck(tam komedi sayılmaz ama fena değil )
    Community
    Suits
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.