Arkadaşlar gülmekten çatlayacağım güzel bir komedi filmi ismi verirmirsiniz.
ah mary vah mary scary movie 1 ve 3. seri ...
kung-pow shaolin soccer kung-fu hustle
manyak süper komedi filmleri öyle isimlerinin kung-fu lu olduğunu görüpde jackie chan filmleri gibi zannetme bu yazdığım filmler müthiş.....................
zampara seyfettin
quote:
Orjinalden alıntı: AlCaDrAs
zampara seyfettin
bunu duymamıştım
starda çok veriyolar osman cavcı oynuyo acıbademli diye de geçiyo :)
Hani jim kerry nin oynadığı bi film seri halinde Çılgın Dedektif miydi neydi hani ormanda.Süper bi filmdi hatta izlediğim en komik filmdi diyebilrm. İzlemeyenler kacırmasın
ümit kadire katılıyorum çılgın dedektif izleyebilceğin en komik filmlerdendir. zaten İçinde Jim Carry varsa o tek başına yeterli demektir ben de tavsiye ederim. bide istersen American Pie serisinin tüm filmlerini izle.
eurotrip filmini tavsiye ederim komik ve eğlenceli bir filmdi...
"Gemide" diye bi Türk filmi var mahallenin muhtarlarındaki temel oynuyo adı "Erkan Can" dı galiba...............
quote:
Orjinalden alıntı: ümit_kadir
Hani jim kerry nin oynadığı bi film seri halinde Çılgın Dedektif miydi neydi hani ormanda.Süper bi filmdi hatta izlediğim en komik filmdi diyebilrm. İzlemeyenler kacırmasın
hayvan dedektifi 1-2, komedi deyince ilk akla gelen filmlerden.
bruce allmighty. doğru yazdım inşallah.
Dublex
kung-fu hustle çok güzel film gerçekten
eskiden sinemada izlemiştim "mafia" diye mafya ve baba serileriyle kafa buluyordu o zamanlar baya kırılmıştım..izlemeyen varsa mutlaka izlesin derim ağır abilerin dusdukleri komik durum ama sakın kız arkadaşınızla izlemeyn ..hem biraz mide bulandırıcı biazda erotizm
Zor Baba ve Dünürü 50 İlk Öpücük
quote:
Orjinalden alıntı: darker
quote:
Orjinalden alıntı: ümit_kadir
hayvan dedektifi 1-2, komedi deyince ilk akla gelen filmlerden.
Hayvan Detektifi
5 -6 sene önce TGRT de bir film izlemiştim çok komikti.Bilmem içinizden hatırlayanınız olacakmı
"Bana Göz Kulak Olur musun ?" adlı bir filmdi.Hayatımda böyle bir komedi izleyemedim daha.