Kombineye Avrupa kupası maçları dahil olmuyor genelde.
Bizim sitede Trabzonspor'un haberi var. UEFA maçları dahil Maraton tribün 500 TL. Bence yönetim orayı örnek alsın. Zaten çok gelir gelecek. taraftarı üzmesin.
Dahil olmayacak heralde ama şu 2 yoldan biri izlenilebilir;
1.si Nasıl Gs bonus kartlılara öncelik veriyorsa aynı şekilde kombinelilere öncelik verilebilir. 2.si 2çeşit kombine satılır örneğin 17lig maçı kombinesi 500TL Şampiyonlar ligi kombinesi 200TL gibi. Böylece tüm maçlar sezon öncesi satılır ve transferler içinde iyi bir gelir oluşur.
Şampiyonlar ligi direk kombineye dahil ediplip satılırsa birçok taraftarın bütçesini zorlar satışlarda azalma olabilir. Bence en uygun 2 yol bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
kombineye ŞL dahil değil diye biliyorum bende
yuh be , ozaman gene bilet kalmiycak , cakma 3 buyuk etiketli cakma bursasporlulardan ! zaten cogu buyuk macta onlar yuzunden yer olmuyordu. en son gs macina karaborsadan 50 ytl verdigimi bilirim 2 sene once ! izlemesinler ya, gitsinler hangi etiketten uretimi varsa , o takimin maclarina gitsinler !!!
kombinelere dahil edilsin bence , yoska cok cakma bursasporlu cikacaktir ...
Bence ŞL dahil olmalı ve fiyat uygun olmalı. Trabzon yapabiliyorsa bizde yapabiliriz. Ha sonuçta onların kaç maç oynayacağı belli değil tamam o zaman birazda pahalı olur.Ama aşırı derecede bir fiyat istenirse ayıp olur gerçekten.
Olay TV'nin haberine göre yeni sezon kombine fiyatları bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında belli oldu.
2010-2011 Sezonu için kombine fiyatları şu şekilde;
Maraton Tribünü: 650 TL Kapalı Kale Arkası Tribünü: 375 TL
Açık Kale Arkası Tribünü, Kapalı Tribün ve VIP Tribünü kombine biletleri ve kombinelerin satış tarihleri hakkında Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki hafta içinde açıklama yapması bekleniyor.
Kombineler Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarında geçerli olmayacaktır
Ya nasıl dahil olmaz ya saçmalık. İnsan taraftarını korur biraz.
Dahil değilmiş. Saçmalık resmen :S Gerçek taraftara haksızlık değil mi?
Yönetim kurulumuz, 2010-2011 sezonunun kombine bilet fiyatlarını açıkladı ama bize göre bir gerçek unutuldu. O da; yıllardır Bursaspor'un peşinden koşan, kombinesini alan, deplasmanına giden, kısacası bu takımın cefâsını çeken insanlara Şampiyonlar Ligi maçları için bilet gişelerinin yolu gösterilmiş oldu!
Kombine bilet fiyatlarına kimsenin bir tepkisi yok. Yeni sezonda şampiyon takımımızı izlemek için fiyatların uygun olduğunu düşünüyoruz. Fakat yıllardır Avrupa arenasında sahne alamayan Bursasporumuz'un bu sezon Devler Ligi'nde mücade edeceği maçları en sadık taraftarlarımızın izleyememe ihtimali doğmuş oldu. Dünyanın önemli takımlarının şehrimize geleceği bu maçlar için Bursaspor ile alâkası olmayan insanlar ile yıllardır Bursaspor'un peşinden giden insanları birlikte bilet sırasına sokmak doğru bir anlayış mıdır? Şampiyonluk yarışında geride bıraktığımız rakiplerimiz Avrupa maçlarını kombine biletlere dahil edip, sezon boyunca takımlarını destekleyen taraftarlarına öncelik tanıyarak vefa örneği gösterirken, şampiyonluğa ulaşmış ve artık daha büyük düşünmesi gereken kulübümüzün bu tarz bir uygulama ile gerçek taraftarlarını mağdur ediyor olmasına bir anlam verememekteyiz. Bu uygulamanın sıkıntısını sürekli takımımızı takip eden kitlenin çekeceğini ve bu durumun Şampiyonlar Ligi maçlarında tribün desteği anlamında büyük sorunları da beraberinde getireceğini hatırlatmak isteriz. Kulübümüzün başarıyı nakite çevirmek istemesini son derece doğal karşılıyoruz ama cefâkar taraftarını da mağdur etmemenin formülü bulunmalıdır.
Peki ne yapılabilir?
Kulübümüz, bu kararı yeniden gözden geçirerek, sadece lig maçlarının yanı sıra Lig + Türkiye Kupası, Lig + Türkiye Kupası + Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 farklı fiyatlandırmayla kombine bilet fiyatlarını yeniden düzenleyebilir. Bir diğer seçenek ise; Şampiyonlar Ligi maçları için ayrı bir kombine çıkartıp, önceliği sezon kombinesi olanlara tanıyabilir.
Yönetim kurulumuzun bu seçenekleri dikkate alıp, sezon boyunca yağmur, kar, çamur demeden Bursasporumuz'un peşinden koşan cefakâr taraftarlarına bir vefa örneği göstererek mağdur etmeyeceğini umut ediyoruz.