Şimdi Ara

***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.655
Cevap
320
Favori
1.499.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu pompanın havasını alırken kombi çalışır durumda mı olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kombiyedekparcacisi

3 yollu yada türbin arızası olabilir birde tesisat su girişinde filtre var orayı açıp bakar mısın.tıkanmış olabilir.pompa dönüyor ise pompadan sonraki aksamda mekanik arıza vardır.karttan olması çok uzak.çünkü sistemde su dönmüyor.plaka yada ana esanjörde tıkalı olabilir.

Eyvallah hocam dediklerine bakicam bi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombiyedekparcacisi K kullanıcısına yanıt
    dun ayni problemle bir kombinin motorunu sokdum deyshdim. motor cox isiniyorsa motroda sikshma var sok bak icine .motor zayif hereket edende suda zayif hareket ediyor hemde motor asiri kiziyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoiler4all

anlattıgınızın aynısı bende de oluyor ntc diye boru dısından olcum yapam simit sensorunu değiştirmişim duzelmedi. ama aynı dediğiniz gibi bende de oluyor. bir de su resim de 1inci yerde borunun dısından olcum yapan sensor var asıl ntc si nerededir bu eca calora kombinin? ya da var mıdır ? bu ikinci işaretli yerdeki boruya tutturulmus sey de mi ntc yoksa ?

hocam bir de bana cevap ver bu kombinin ntc sensoru nerdedir? pompanın havası kombi çalışırken mi alınır?

• spoiler4all kullanıcısına yanıt
    isharelen yerin ustunde kapak var onu aciyorsun 1.5 bar koyursun .calshan zaman otomatik havasini ozu cikartar..ntc sensor gozukmuyor burda orda kisik bir sey var oda istilik olcendir .amma bilmem omu sensor. arka taraflara bak bekli arkadadir
    1. numarada bir şey göremedim ama eca caloranın NTC si daldırma tiptir Geçme tip değil.Daldırma tip NTC ise Sarı bir parçadır. 2 numaradaki parça bar ve termometre göstergesinin.NTC ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kombiyedekparcacisi

1. numarada bir şey göremedim ama eca caloranın NTC si daldırma tiptir Geçme tip değil.Daldırma tip NTC ise Sarı bir parçadır. 2 numaradaki parça bar ve termometre göstergesinin.NTC ile alakası yok.

hocam çok soruyorum ama kusura bakma. bu ntc tam olarak nereden nereye giden boruda oluyor? yani sebekeden gelende olmaz herhalde kazandan kullanım suyuna giden yerdedir değil mi? bi de yanma odasını sokmeme gerek var mıdır cunku kablo giden yerlere baktıgımda sadece 1 numaradaki çıkarmış oldugum dısardan ölçmeli sensör var bi de su basınc switch i varş baska kablolar arkalara doğru gidiyor hep. bu sarı somunlu ntc bi kapaklı birseylerin içinde midir yoksa direkt o iki tane elektrik cıkıntısını gorebilir miyim arkada da olsa.
  • yanma odasını çıkarmana gerek yok.özelden mesaj atarsan telefon numaramı vereyim.oradan whatsuptan orjinal NTC sinin fotoğrafını sana gönderirim.
    ntc bu .bak gor neresinde var kombinin
  • yok orijinal ntcyi gordum de aldım da (resimde soldaki) ama kombide bulamadım neyse bi daha kombiyi acayım o zman artık bi daha bakacagım. kombi normalde calısıyor ama 50 60 dereceye geldiğinde kırmızı derece ışığı yanıp kapanıyor 20 30 saniye sonra tekrar calısmaya devam ediyor ama o kırmızı yanıp o aralarda duzgun calısmaması yüzünden düzeltmek istiyordum bi de soguklar artınca cok yeterli olmuyor boyle yavas calısması. yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 13 Ekim 2015; 15:40:58 >

• qafur10 kullanıcısına yanıt
    Bu Piyasa Malı diye nitelendirdiğimiz Demirdöküm NTC'lerdir. Eca olanında kırmızı plastik kısım yoktur.alt taraf ise gri değil sarıdır.
    Kombinin Esanjör Borularının yan tarafındadır NTC. zaten 2 soketli görünmesi gerek çünkü bu parçalar özellikle kolay takp çıkartılması için görünür yerde olacak şekilde tasarlanır.
  • Kombiyedekparcacisi K kullanıcısına yanıt
    abi ben genel olaraq ntc nasil bir sey onun icin bu resmi koydum.
  • bu bosch condense 2500 ün altında çok dandik su basma mandalı var,bunu değiştirebilirmiyim ya da farklı bir şey takılabilir mi oraya?biraz fazla sıkınca elle açılmıyor ama kışın ortasında sorun çıkaracak diye önlem alayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

bu bosch condense 2500 ün altında çok dandik su basma mandalı var,bunu değiştirebilirmiyim ya da farklı bir şey takılabilir mi oraya?biraz fazla sıkınca elle açılmıyor ama kışın ortasında sorun çıkaracak diye önlem alayım diyorum.

malesef ama çözümü molycote 111 ile yağlanınca bir daha kitlemez
  • Iyi aksamlar.Tekrar bi soru sorayim sizlere. Ben sicak su ntc sini degistirdim bugun ama petekler hala sikintili. Kombi uzerinde sicak su icin ve kalorifer icin iki ayri ntc mi var? Varsa baymak eco 4 un kalorifer ntc si nasil biseydir?

• quote:

Orijinalden alıntı: astrasedan

Iyi aksamlar.Tekrar bi soru sorayim sizlere. Ben sicak su ntc sini degistirdim bugun ama petekler hala sikintili. Kombi uzerinde sicak su icin ve kalorifer icin iki ayri ntc mi var? Varsa baymak eco 4 un kalorifer ntc si nasil biseydir?

bu
  • Selam aleykum kombi ustası eca confeo plus combim var 4 yıllık sadece banyo ve mutfakta kullanılaniyorum.5 hatası veriyor bacaya baktım bir şey yok su basıncı tamam prostat ufledim tim tik tik ses geliyor. Nasıl duzeltebilirim ntc ler değişti 3 yollu vana değişti kart sa yapılırsa bir daha yaparmi yenisini alayın kartın nerede bulurum sifirini

• S.A arkadaslar herkese hayırlı sabahlar olsun...
    Kombinin genlesme tankindaki sibobu degisirmi hava basiyorum ama olmuyor sibobu bozuk yorumlariniz icin simdiden tskler hayirli gunler.....

• bahtim B kullanıcısına yanıt
    hava basmadan kolay ne varki.hava basiyorsun alinmiyorsa.belki genlesme tankinda problem var yirtiq var hava saxlamir
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.