Şimdi Ara

Kolumu zorladım yardım lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3 4 ay önce falan her gün dumbell çalışıyodum spor falan yapıyodum.Şimdi yeniden başlayım dedim önceden 120 kere falan kaldırıp indiriyodum şimdi 70 tane yaptm ve çok zorladım.Sol kolumda yok denecek kadar bi ağrı var fakat sağ kolumu tam açamıyorum kaslara mı zarar verdim bi kaç gün sonrada uzun yola gidecem dr ye gitmeli miyim yoksa kendi geçer mi?Babamlara diyemiyorum çünkü babamın dumbell aldığımdan bile haberi yok onlar soğuktan oldu sanıyo.Ben bandajladım kolumu ama pek faydası olmadı eğer yardımcı olursanız sevinirim :)

• Gecer bikac gune hatta biraz daha calisirsan daha cabuk gecer. O uyguladigin sistemle de kas yapman biraz zor. Setler halinde kaldirmalisin. Ornegin 15 kez kaldirip 45sn dinlenip tekrar 15 kez kaldirmalisin. Bu sekilde 4-5 set yaparak calisirsan daha iyi verim alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere ağırlık çalışmanız kesinlikle yanlış. Bu şekilde size yarardan çok zararı olur.
    Gidip bir spor salonuna kaydolmanız çok daha iyi olur. Bırakın 140 kere kaldırmayı 140 milyon kere kaldırsanızda faydası olmaz. Setler halinde kasları dinlendirerek çalışma yapılır. Hiç mi araştırmadınız daha önce. Muhtemelen dumble tutuş ve kullanım şeklinizde yanlış veya ağırlığınız çok az 140 uçuk bir rakam çünkü.
    Eğer ısınmadan çalışma yaptıysanız normaldir geçer birkaç güne. Fakat bu şekilde devam ederseniz kasları zedeleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.