lazerle yakarak siliyorlar iz kalmıyor ama biraz acıtıyormuş ama bu dövme için değer bence
Su tut geçer
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveAttack87
Oz dizisinde Ryan reis zımparalayarak çıkarıyordu ama pek iyi bir çözüm değil herhalde
Üstüne birde pasta cila yapar tam olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: OraLeTH
O nasıl dövmedir arkadaş sakızdan mı çıktı
guldurdun :-)
Abdestin kabul olmaz
deri yi kes sonra ters yapıştır
em onu...
quote:
Orijinalden alıntı: Extenza
em onu...
em onu derken kardes? Amacın ne.
kolonyayla bi silmeyi dene. çıkıcak gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
yeni yaptırmış olsaydın sana kesin çözüm sunardım ama bi dene bakalım bişey kaybetmezsin , fırına gidiyosun fırından yeni çıkmış sımsıcak ekmek alıyosun bölüyosun ortadan ikiye beyaz hamurunu çıkarıyosun bi avuç dövmenin üstüne basıyosun dövme kendini atıyor , sonra krem sürerek izsiz bi şekilde kurtuluyosun ama dövme eski olduğu için şöyle yaparak kurtulabilirsin : incir sütü asitlidir incirin sütünü alıyosun koluna sürüyosun üstünede yaprağını basıyosun 1 saat elleme orası yanıcak dövmeyi atıcak deri sonra kremle falan iyileştirirsin izsiz bi şekilde ahanda bu bilgiyi hiç biyerde bulamazsınız bunlarda benden kıyak olsun , sokak dövmesi yaptırmayın arkadaşım gidin parasını verin adam gibi şeyler yaptırın böyle pişman olursunuz yoksa . .
Hocam bu söylediğin aralarında en mantıklı olan geldi bana bir yerde daha duymuştum incir sütü diye, makineyle dövmeyi işlediğimiz mürekkep yerine incir sütü ile işlesek deriye daha kesin sonuç alırız? İçindeki mürekkepi dışarıya atar diye düşünüyorum yarın deneyeceğim SS leri atarım arkadaşlar bu çok mantıklı geldi bana işe yarayacağını düşünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
kolonyayla bi silmeyi dene. çıkıcak gibi duruyor.
Hocam kafa açma eğlencek başka topic bul kendine.
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky `
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Görüyorumki kimse çözümünü bulamamış yüzyıllardır ve tek çözümü coverup bunun başka bir dövmeyle kapatabilirim arkadaşlarında söylediği gibi. Askerden sonra ilk işim bi prof dövmeci bulmak olacak. Çocukluk işte aklımız kesmiyordu ileriyi düşünmüyorduk uyuşmuş beyinlerle. Gerçektente şaka gibi baktıkça gülüyorum kendi kendime..
arkdaşım bencede kurtulabiliyosun bu belliki cerrahi yada lazer tarzı bişey olcak kurtul kendin diyosun pişmanlık diye şimdi gitceksin üstüne başka bişey yaptırcan yarın onunda pişmanlık olmıyacağı ne malum ayrıca eğer müslümansan dinizmizce döğme yasak zamanında olmuş olabilir ama bir yanlışı başka bir yanlışla kapatma derim ben. Askerlik konusunda bir sıkıntı olmaz sıkıntı olcksa sivilde olurki buda en çok senden kaynaklanır çünkü kendin bıkmış bu dövmeden.
dinimizce yasak demişsin ve yanlış bilgi vermişsin kardeşim. Eğer dövme deri üzerindeyse ve su değmiyorsa büyük abdest tutmaz bu yüzden sakıncalı bi durum. eğer deri altına yaptırırsan bir sıkıntısı olmuyor yani kalıcıdan bahsediyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
yeni yaptırmış olsaydın sana kesin çözüm sunardım ama bi dene bakalım bişey kaybetmezsin , fırına gidiyosun fırından yeni çıkmış sımsıcak ekmek alıyosun bölüyosun ortadan ikiye beyaz hamurunu çıkarıyosun bi avuç dövmenin üstüne basıyosun dövme kendini atıyor , sonra krem sürerek izsiz bi şekilde kurtuluyosun ama dövme eski olduğu için şöyle yaparak kurtulabilirsin : incir sütü asitlidir incirin sütünü alıyosun koluna sürüyosun üstünede yaprağını basıyosun 1 saat elleme orası yanıcak dövmeyi atıcak deri sonra kremle falan iyileştirirsin izsiz bi şekilde ahanda bu bilgiyi hiç biyerde bulamazsınız bunlarda benden kıyak olsun , sokak dövmesi yaptırmayın arkadaşım gidin parasını verin adam gibi şeyler yaptırın böyle pişman olursunuz yoksa . .
Hocam bu söylediğin aralarında en mantıklı olan geldi bana bir yerde daha duymuştum incir sütü diye, makineyle dövmeyi işlediğimiz mürekkep yerine incir sütü ile işlesek deriye daha kesin sonuç alırız? İçindeki mürekkepi dışarıya atar diye düşünüyorum yarın deneyeceğim SS leri atarım arkadaşlar bu çok mantıklı geldi bana işe yarayacağını düşünüyorum..
makinenin içine koyup sakın dövmenin üstünden geçme bu dediklerim daha dövme tazeyken geçerli . deneyeceksen eğer incir sütünü dene geçen yaz koluma sürmüştüm bakalım nolcak diye oradan biliyorum asit görevi görüyor cidden ilk dövme yaptırdığımda ananem hazırlamıştı gel çıkartalım diye eski kafalı bi dindar olduğu için hoş karşılamamştı dikkate bile almadım ama etkli olduğunu biliyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: ^Jazz
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
quote:
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Görüyorumki kimse çözümünü bulamamış yüzyıllardır ve tek çözümü coverup bunun başka bir dövmeyle kapatabilirim arkadaşlarında söylediği gibi. Askerden sonra ilk işim bi prof dövmeci bulmak olacak. Çocukluk işte aklımız kesmiyordu ileriyi düşünmüyorduk uyuşmuş beyinlerle. Gerçektente şaka gibi baktıkça gülüyorum kendi kendime..
arkdaşım bencede kurtulabiliyosun bu belliki cerrahi yada lazer tarzı bişey olcak kurtul kendin diyosun pişmanlık diye şimdi gitceksin üstüne başka bişey yaptırcan yarın onunda pişmanlık olmıyacağı ne malum ayrıca eğer müslümansan dinizmizce döğme yasak zamanında olmuş olabilir ama bir yanlışı başka bir yanlışla kapatma derim ben. Askerlik konusunda bir sıkıntı olmaz sıkıntı olcksa sivilde olurki buda en çok senden kaynaklanır çünkü kendin bıkmış bu dövmeden.
dinimizce yasak demişsin ve yanlış bilgi vermişsin kardeşim. Eğer dövme deri üzerindeyse ve su değmiyorsa büyük abdest tutmaz bu yüzden sakıncalı bi durum. eğer deri altına yaptırırsan bir sıkıntısı olmuyor yani kalıcıdan bahsediyorum.
arkadaşım mesele abdest değil abdestin ağsında bahsetmişmiyim asıl sen yanlış bilgi veriyosun abdest kabul olur ona bişey diyen yok ama işi bilmediğin belli peygamber efendimizin hadislerinden haberin yokmu;
“Resulullah sallallahu aleyhi ve selem faiz yiyeni, yedireni, ona şahitlik edenleri, onu yazanı; dövme yapanı, güzelleşmek için dövme yaptıranı, sadakaya mani olanı, hulle* yapanı ve hulle yaptırmak isteyeni lanetledi.” (Buhârî, Libâs, 82-87; Müslim, Libâs, 119)
araştır hiiçbir dini alim diyanet işleride dahil dövmeye cevaz vermez milleti yanlış yönlendirmeyelim.
Dövme konusunda anlamadığım bir nokta var insanlar gidip neden yıldız,poker oynundaki terimlerden,Joker resmi vb. saçma şeyler neden yaptırır ya anlamadım gitti arkadaş yaptırmış 2 koluna resmen kolu kopar çöpe at kolunu berbat etmiş saçma sapan dövmeler. Mesela yaptırcaksan kıycan parana tribal adam akıllı yaptırcan. Not:Dövmeye karşıyım ama survivor izleyenler bilir nihat'a yakışıyo
Lazer ile çıkartan yerler var ama uzun bir süreç.
sildirmeyi boşverde üzerine yeni dövme yaptır bence daha beter olur sildirirsen
o dövme eski bir dövmeye benzemiyor, çocukluk dediğin şimdi asker çağında 19~20 yaşında olsan 14~15 yaşlarından beri mi var? o kadar mat ki tıpkı yeni yapılmış gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
o dövme eski bir dövmeye benzemiyor, çocukluk dediğin şimdi asker çağında 19~20 yaşında olsan 14~15 yaşlarından beri mi var? o kadar mat ki tıpkı yeni yapılmış gibi.
Evet hocam made in faber castell mürekkep o zamanlar soluk olmasın diye en sağlam mürekkep buydu bahtsızlığında bu kadarı ulan