Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
324
Favori
601.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • StG 44 kullanıcısına yanıt

    nam kkd 3m TR yetkili satıcısı. Hızlı kargolama yapıyor 1 yıldır alışveriş yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım

  • Merhaba

    Tek tek paketli maske kullananlar hangi markaları kullanıyor ? Daha önceden sanopak ve saytekmed markalarını kullanıyordum ama sanopak üretimi bitirmiş. Saytekmed üretimleri her siparişimde değişiyor. Firmaya çoğu kullanıcı aynı sorunlardan mesaj atıyor ama memnun kalmadığımız şekilde üretim devam ediyor. İlk üretimlere göre kalitesini beğenmez oldum.

    Yanımızda taşıyabileceğimiz tek paketli maske önerileriniz var mı ? B good, roll, evony markalarının tek paketli maskelerini gördüm kullanan varsa yorumları merak ediyorum. Kullandığınız memnun kaldığınız markalar varsa güvenilir satıcısıyla beraber yazabilir misiniz ? Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba. Önceki sayfalarda da sanırım bahsi geçmiş; ARE maskenin kalitesi ile ilgili?! Bugün "güvendiğimiz/bildiğimiz" maske ve markadan vazgeçmeyelim diye ARE maske alacaktık, fakat farklı sitelerde benzer soru(n)ları görünce şaşırdık:/ benzer, daha doğrusu "eski ARE maske" kalitesinde başka marka-maske var mı acaba? Bir de; ARE yetkilisi burada ve görür de dikkate alırlarsa eğer keşke "eski kaliteye" geri dönseler, şahsen ailecek vazgeçtik:/ Sorulara verdikleri cevaplarda; "bir değişiklik olmadığını" söylemişler ama, eski maskede nefes almak zorken, şimdikiler de nefes almak kolaylaştı ise eğer bu lanet "zıkkımın" girmesi de kolaylaşmıştır o zaman diye düşünmeden edemiyor insanKolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] 

    (Şu ülkede kaliteli bir şeyin sabit/standart bir şekilde kaldığını görebilecek miyiz acaba?!Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] )


    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_erkam89 -- 15 Ekim 2021; 15:40:16 >




  • Cahilliğim için özür dilerim ama rahat nefes almaktan kasıt hava geçirgenliğinin daha fazla olması demek değil midir? Hava geçirgenliğinin artırılması maskenin koruyuculuğunu etkiler mi etkilemez mi? aklımda deli sorular.

  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

    Sizin önerinizle bu maskeden aldım. Umarım memnun kalırım teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında yok çok sıkıyor, yok çok büyük yok şöyle yok böyle diyerek bgoodun içine ettiler şimdide sıra arede.

    sana rahatsız geldiyse başka marka alacaksın bu kadar basit. bunca insan memnunken demek ki sende bir sorun var. 3-5 kişi için bütün ürünü değiştiriyorlar. bir yandan maliyet düşüyor oradan kar ediyorlar ama ne hikmetse fiyatlar hiç değişmiyor.

  • Lütfen yeterli araştırmayı yapmadan buraya bilgilendirme girmeyiniz. Çıktığı ilk günden beri are kullanıyorum ve aylardır da aynı şekilde üretiliyor. Sadece bir partide spunbond kumaş farklı görünüyordu o kadar. Spunbond kumaşın filtrasyona etkisi de %0,5 bu arada. Kolay nefes alıp verme konusuna gelecek olursak bu koruyuculuk için bir kriter değildir. Maskelerde hava akış direnci hesaplanır (iyi firmalar yapar.)Tam tersi aslında kalın ve havayı zor geçiren maske koruyuculuğu da düşürmüş olur. Çünkü nefes alıp verirken hava akışı gazların davranışından kaynaklı kolay biçimde kenarlardan , üstten alttan gerçekleşecek. Are ile hiçbir ilişkim yok ama 1 yıldır da son derece memnunum yani. Şu piyasada burun teli , hava akış direnci , kumaş kalitesi , güvenilirlik , kualk ipi açısından tek geçilebilecek marka. Fan boy luk diyenler forumda daha önce maske arayışlarıma ve arenin 1 aylık görünüm değişikliği döneminde yazıklarıma göz atabilirler.





  • N95 maske düşünenler, tekli paketlerde 10 lusu 16 lira,

    https://m.trendyol.com/a-z-med/n95-maske-telli-ve-tek-tek-paketli-10-adetlik-1-kutu-toplam-10-adet-maske-p-53669013

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martta yaptığım are stoklarım bitiyor son 50li kutuyu açtım yakın zamanda maske almam gerekiyor. Özellikle yeni tele geçtiğinden beri çok memnunum ama son yorumlar düşündürüyor.

    Daha önce are kullanıp yenileriyle kıyaslama imkanı olan biri bilgilendirebilir mi? Söylendiği kadar kötü mü son partiler? Teşekkürler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • He-ManinKılıcı H kullanıcısına yanıt

    gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

  • Kızılayın maskeleri hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elbruss kullanıcısına yanıt

    Kasım-Aralık ayında mecbur kalınca ara ara kullandım. Üretim yapan birimle birebir görüşen kişiye sormuştum, Meltblown katman mevcut olduğunu söylemişti. Koruma anlamında ne durumda bilmiyorum. Ancak burun teli o dönemki üretimde zayıf gelmişti, gözlüklerim her nefeste buğulanıyordu. Lastiklerini ARE ile kıyaslarsam, bir nebze kısaydı, bu yüzden kulaklarımı acıtıyordu. Aralık sonrası dönemde üretilenler nasıldır bilmiyorum.

  • He-ManinKılıcı H kullanıcısına yanıt

    Satılan sitelerde ki, son zamanlarda yapılan yorumları görünce, biz almaktan vazgeçtik maalesef🤕


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Are maskeleri yeni aldım daha bugün geldiler. 9 ve 10.ay üretimler. hiç bir problem yok. hala türkiyedeki en iyi cerrahi maske are.

  • Burada çok övüldüğü için Are marka FFP2 maske aldım. Küçük yüzlü olanlar için daha ideal bir maske. O nedenle lastikler biraz sıkıyor ve uzun süreli kullanımda kulakları ağrıtıyor. Daha önce de Bgood marka kullanmıştım. Onda da çok rahat edemedim. Kullandığım 3 marka arasında en memnun kaldığım N'fes/ Nefes marka olanlar oldu.

  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim açıklama için hocam. Bir deneyeceğim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elbruss kullanıcısına yanıt

    Kızılay maskenin satışı var mı?


    8 ay önceki yorumlarımı buldum, burun teli hariç ARE'ye benzer demişim.

  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt

    A Z Med çocuk maskesi de var kalitesini bilmediğim icin burdan kullanan olup olmadigini sordum ama bı bilgi alamadim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saytekmed'in KF94 maskesinden 2 hafta evvel aldım. Daha evvel ARE ve Alvent FFP2 kullanıyordum. Are iyi ama yüze ufak geldi ama Alvent'in boyutu iyiydi. Bu KF94 hepsinde kullanım ve rahatlık olarak çok daha iyi. Fakat 2 haftadır sipariş verilemiyor. Saytek'i aradım. Makinalarının bozuk olduğunu ve bu yüzden satış yapmadıklarını öğrendim. Bu konu hakkında bilgi ve görüşü olan var mı?

  • 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.