Yeni maske ihtiyacı oldu hangi maskeyi almalıyım? Var mı bi öneri? |
Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (822. sayfa)

-
-
Normal ipli maske markası Are
Yumuşak kulaklı maske olarak Alvent
Ffp2 kafa arkasından lastikli maske 3m 9152e
Kulaktan lastikli ffp2 ege c serisi 4014 maskesini alabilirsiniz.
Ayrıca yanınızda (cebinizde-çantanızda) maske olmasıni istiyorsanız tek tek paketli maske olarak sanopak markasını kullanabilirsiniz.
Piyasada çoğu markayı denedim. Memnun kaldığım markalar bunlar. Yazdığım ürünlerden deneme amaçlı az sayıda alıp deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07mercan07 -- 25 Mayıs 2021; 20:57:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ffp3 için de 3M Aura bahsettiğiniz modellere eklenebilecek derecede kullanışlı ve kaliteli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Bilgilendirmen için teşekkürler hocam deneyeeğim.
-
15liralık 50li maske kullanıyorum 1 yıldır virüs kapmadım
bu fiyat şakamı benmi yanlış anlıyorum 50 adet 29₺ ffp2
https://www.hepsiburada.com/daphneux-kn95-meltblown-katmanli-ffp2-koruyucu-renkli-maske-1-paket-50-adet-p-HBCV000004WIWS
TT Medical cuma günü tüm ürünlerde kampanya yapacakmış, almayı düşünen varsa beklesin.
Bunu maskeye bağlamak zor. N95 maskeyle gezip virüs kapan da var, hiç maske kullanmayıp yakalanmayan da. Bulunduğunuz ortamla daha çok alakalı. Yani bulunduğunuz ortam riskli değilse yakalanmamış olmanız normal. Diğer bir ihtimal belki de belirtisiz geçirdiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ysf87
TT Medical cuma günü tüm ürünlerde kampanya yapacakmış, almayı düşünen varsa beklesin.King Maske hariç.
-
Kullanıyorum, fena değil
-
Trendyol seni özledik çeki vermiş 150 tane maskeyi 66 liraya aldım areden
Yeni tel istediğinizi belirtin kesinlikle. Are’nin yeni teli bence tüm maskeler içindeki en iyisi. Umarım bozmazlar.
satıcıdan yeni telli olsun diye talep de mi bulunuyoruz
-
Evet, öyle yapıyormuş arkadaşlar. Ben söylemedim birş yeni biri eski geldi. Yenisinin yanında eskisi çöp.
yeniyle eskiyi nasıl ayırt edebiliyorsun
-
-
İkisini de kullandığımdan aradaki fark çok bariz belli anlayabiliyorsunuz. Ama biri geldiyse anlamak için teli çıkarın bakmak gerekiyor siyahsa yeni alüminyum rengiyse eski oluyor dedi bir arkadaş.
Bir özelliği mi var bu maskelerin, 20 adet maske 100TL ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X