Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
613.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiye etmemenizin sebebi tam olarak nedir? Resimden bakınca malzeme kalitesi olarak güzel duruyor merak ettim açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bungee20 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef banada 9.ay 2 kutu 5li paket maske göndermişler halbuki tek tek paketli şipariş etmiştim iade ettim yolda kargo şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: SeatSide

Tavsiye etmemenizin sebebi tam olarak nedir? Resimden bakınca malzeme kalitesi olarak güzel duruyor merak ettim açıkçası.

İpleri kopuyor, yanlardaki ek nedeniyle yüzde potluk yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 3 paket 150 adet yeni aldığım ARE maskede maalesef ip kopma problemi yaşıyorum , her 3 maskeden 1 i koptu nerdeyse , iplerin maskeye tutunduğu yerler yapıştırma gibi zaten , birden kopuyor ordan , aldığıma pişman oldum yani...

• Bgood 8 . Ay kullanıyorum bugun ilk defa ders anlatmaya başladım.
    Berbat bir maske yüzde durmuyor iki keine edemiyorsun direk ağızdan düşüyor

• Lysol yuzey dezenfektani aldim içeriğini merak edenler icin paylaşıyorum
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

• Evet bende burda çok bahsedildi diye 2 kutu B-Good aldım, 8. ay geldi, dediğiniz gibi yüzde durma problemi var, aşağı kayıyor.Sebebi maskenin ipleri bol ve burun tutucusu çok yumuşak.Hangi maskeyi alacağımızı şaşırdık.

• m3p3 M kullanıcısına yanıt

Hocam aynı içerikte bimde vae farklı marka sprey 10 lira ben 4 kutu aldm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

Bgood 8 . Ay kullanıyorum bugun ilk defa ders anlatmaya başladım.

Bende bugün 2 kutu 10. Ay 50 li dökme b good aldım açıp kullanan varsa yorum yapabilir mi. Eczaneye beğenmezsem getiririm dedim onlarda kabul ettiler geç olmadan öğrensem iyi olur. Kutuyu açamıyorum jelatinle kaplamışlar öncekiler direk kutusunun içindeydi sistemi değiştirmişler galiba şimdi ince bir naylon poşette geldi böyle daha iyi hijyen açısından ama açıp kontrol edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR_

arkadaşlar 3 paket 150 adet yeni aldığım ARE maskede maalesef ip kopma problemi yaşıyorum , her 3 maskeden 1 i koptu nerdeyse , iplerin maskeye tutunduğu yerler yapıştırma gibi zaten , birden kopuyor ordan , aldığıma pişman oldum yani...

are elendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

Bgood 8 . Ay kullanıyorum bugun ilk defa ders anlatmaya başladım.

b good elendi

• Are'nin eski serisini kullanıyorum. İp kopma olayı hiç olmadı. Zaten yüzüme bol geliyor. Kulak arkasından düğüm atıyorum.

Ben Are ile devam edeceğim. Yarın siyahı çıkıyormuş. 22 TL'lik kupon da var. 11.11'de 3 kutu alırım. 2 beyaz 1 siyah olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 9 Kasım 2020; 15:30:39 >
  • Bugün 01.11.2020 üretimli Are maskeyi denedim , uzun vadede kulak ipi acıtmadı sanırım kalın ip yapmışlar ondan ötürü. Toplamda 3 maske kullandık herhangi bir kopma vs. yaşamadık. Burun teli bence ideal düzeyde, yüzümü tamamen kapatıyor. İlk tercih olarak Are tercih edicem gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: m3p3

Lysol yuzey dezenfektani aldim içeriğini merak edenler icin paylaşıyorum

• Evet, kötü. Elim sürekli düzeltmeye gidiyor. Sizin de yazdığınız gibi tiftikleniyor.

• BİM’e gelen geren World çok kalitesiz yüzeyde çıkmayan lekeler bırakıyor

• Tip 2R ve burun teli maske ile yüz arasından hava kaçırmayacak şekilde sağlam duran bir maske yok mudur bu piyasada? Neden böyle oldu bu teller, hiçbir markanın maskesi ayar tutmuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 9 Kasım 2020; 17:40:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR_

arkadaşlar 3 paket 150 adet yeni aldığım ARE maskede maalesef ip kopma problemi yaşıyorum , her 3 maskeden 1 i koptu nerdeyse , iplerin maskeye tutunduğu yerler yapıştırma gibi zaten , birden kopuyor ordan , aldığıma pişman oldum yani...

hangi üretimi kullanıyorsunuz? ben 01.11.2020 tarihli seri kullanıyorum. en ufak bir fire yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.