Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
326
Favori
600.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kuponla trendyoldan are marka 150'li sipariş verdim 75tl'ye geldi.Maske adedi 50 kuruşa gelmiş oldu,güzel oldu bakalım.

  • bliss32 kullanıcısına yanıt

     


    Ben de okuyunca aynı tepkiyi verdim ama maske 10 numara.. Buraya yazacağım dedim, haber verdim. Okuyup düzeltsinler artık ;)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: captainfb

    Aldığım UTT Medikal maskelerini test ettim.

    Maskeyi su doldurup 10 dakika bekledim. Dış katmandan diğer katmanlara su sızdırmadı. Maskeyi kesip meltblown katmanına baktım. Onda dahi bir ıslaklık hissetmedim.

    Üfleme testinde kibrite çok yakından üflememe rağmen sönmedi. Ancak alev biraz dalgalandı. Ancak çok yakından üfledim. Tahmini birkaç santim mesafeden.

    Maskeye üflediğimizde maskenin şişmesi gerekiyor. Aynen bu şekilde bu maskede de nefes alıp verdiğimizde maske şişip iniyor.

    Lastiklerin rahatlığı ve maskenin yüze oturması göreceli bir şey. Ancak ben lastikler ve yüze oturmasından memnun kaldım.

    Uzun süre kullanmadığım için ise tel konusunda bir yorum yapamayacağım.

    Maskenin dış kutusu jelatinle kaplanmamış. Jelatinle kaplansa daha hijyenik olurdu.

    Benim kutudan aldığım iki tanesi üst üste lastik kopardı daha takmadan toplamda da 50/8filan kopmustur

    Ayrıca teli hemen gevsiyor sürekli düzeltmek zorunda kalıyorsun

    Ben geçer not vermedim maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bulunduğum bölgedeki bime digimask gelmiş ancak üzerinde meltblown içeriğine dair bir ibare yoktu. Önceki sayfalarda 1 lira kurtarmadığı için ihracata yöneldiler falan denmişti. Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,


    Sizin maskeyle benim ay başında sipariş verdiğim maske arasında bir fark göremeyince sipariş tarihine baktım 6 Ekim'de Trendyol'dan sipariş vermişim ve 8 Ekim'de teslim edilmiş. En önemlisi de üretim tarihi olarak 10.10.2020 yazıyor, yani teslim tarihinden 2 gün sonra üretim tarihi gözüküyor çok saçma bir şekilde. Acaba bu maskelerin eski üretim olma ihtimali var mı?

  • 6. Ay üretimi b-good stoğum bitmek üzere ve artık gerçek 6. ay üretimi bulmak mümkün değil gibi. Çoğunlukla kalabalık ortamda çalıştığımdan dolayı bir miktar da ffp maske alıp denemek için buradaki arkadaşın da paylaşımı sonrası BLN marka maske siparişi geçtim. Deneyimlerimi maskeler gelince ben de aktarırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6. ay B-Good'lar lastiği yüzünden resmen topa tutulmuştu. Neden şimdi bu 6. ay sevdası?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulak lastiği aslında kişiden kişiye değişiyor. Benim kulağımı uzun kullanımda fazla rahatsız etiyordu. Aslında o yüze düzgün oturup yanlardan boşluk kalmamasının sebebi de lastiğin gerginliği ile alakalı. Kullandığım sürece çok memnun kaldığım maskelerden biriydi. Şimdi değişik maskeleri deneyimleyeceğiz mecburen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni bgood aldım eski halinden eser yok hiç beğenmedim 3 ay önce aldığım bgoodlar efsane idi tavsiye etmiyorum evony bile daha iyi tutuyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı zamanda burun telide gevşek bir tel olmuş ye bgoodun hemen salıyor ama genede evonyden iyi. Tel konusunda. Eski bgood kalitesi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.ay b-good aldım, bir daha da almam. ipleri çok kötü. aşırı uzun. yüzü sarmıyor. her seferinde ipleri katlamak gerekiyor.

    ip harici maske iyi. 50 adet aldım mecburen paparadan faydalanmak için. artık ipleri kısaltıp kullanıcaz başka çare yok. yarı yarıya kısaltıyorum ipleri anca oluyor. minyon tipli biri de değilim 90kg biriyim üstelik.


    edit: aparat kullanmıyorum. aparat kullananlar için ipin bir önemi yok zaten biliyorsunuz.


    b-good geri bildirimlere önem veriyorsa ipe bi ayar getirir artık. Kabul ediyorum 6.ay üretim maskelerin ipleri kulağı rahatsız ediyordu. Bunda hem fikirim. Ama bunun başka bir yolu olmalı. İpi uzatmak başka sorunlara neden oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 1 Kasım 2020; 9:37:39 >
  • bliss32 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, videoyu çeken kişi olarak yanıtlama gereği duydum. Videoyu kesmemin nedeni videonun çok uzamasını istememizdi. Her bir test 1 dakika sürüyor, 17 maskeye ikişer test yaptığımızda videonun sadece test kısmı 34 dakika oluyordu. Akıllarda şüphe kalmasın diye en yüksek sonuç alanı göstereyim demiştim.


    Bu arada Ankara'da iseniz bizi ziyaret edip testlere katılabilirsiniz.

  • lawyerdem kullanıcısına yanıt

    Merhaba Alvent'den Mustafa ben.


    MA-356 ve çocuk boyunun deneme baskılarını alıyoruz henüz. Yakın bir zamanda satışa sunulacak. Sitedeki aksaklıktan dolayı da özür dileriz.

  • Merhaba, Alvent'den Mustafa ben. Videodaki kişi de benim.


    Bir test bir dakika sürüyor yaklaşık olarak, 17 maskeye ikişer test yaptığımız sadece test bölümü 34 dakika oluyor. Videonun 40 dakikaya ulaşmaması için en yüksek sonuç alan maskelerden birini gösterdim videoda.


    Ankara'da iseniz sizi labımızda misafir etmek ve testleri sizinle birlikte tekrar yapmak isterim.

  • @m.altinisik mustafa bey eczanelerle veya ecza depolarıyla anlaşma imkanınız var mı? hem maskelere daha rahat ulaşma şansımız olur hemde papara card gibi eczane kampanyaları yapan kartlarla alım yaptığımızda daha uyguna almış oluruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.altinisik

    Merhaba, Alvent'den Mustafa ben. Videodaki kişi de benim.


    Bir test bir dakika sürüyor yaklaşık olarak, 17 maskeye ikişer test yaptığımız sadece test bölümü 34 dakika oluyor. Videonun 40 dakikaya ulaşmaması için en yüksek sonuç alan maskelerden birini gösterdim videoda.


    Ankara'da iseniz sizi labımızda misafir etmek ve testleri sizinle birlikte tekrar yapmak isterim.

    Merhaba, maskenizi deneme amaçlı bir arkadaşım aldı, ben de denedim fakat olumsuz gördüğüm bazı durumları belirtmek istiyorum.
    1. Maskenin burun teli şekil almıyor malesef, burun teli koruma anlamında önem teşkil eden bir unsur. Fakat sizin tele şekil vermek zor ve burun kısmında fazlaca açıklık kalıyor.
    2. Maskenin özellikle yan dikişleri çok kalın, bu da yanlardan boşluk oluşmasına ve hava almasına sebep oluyor.
    3. Maskenin boyu bana kısa geldi, yani çene altına fazla inmiyor maske, biraz daha uzun olsa iyi olurmuş.
    Umarım bu olumsuzlukları dikkate alır ve düzeltirsiniz. O zaman kusursuz bir maske olur kanaatindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruze_can -- 1 Kasım 2020; 11:21:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 560561562563564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.