Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
309
Favori
614.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pi

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine soly care maske aldım. Memnun kaldım.

Ancak eczanede 50 lira istiyorlar. Kargo dahil 100 tanesi 75 gibi satılıyor nette. En uygun nerden aliriz? Bilgisi olan?
    resim alabilirmiyiz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Resim derken?

SOLY CARE 3 KATLI TELLİ ULTRASONİC CERRAHİ MASKE 100 ADET 98,00 TL yerine 75,00 TL
    urun.n11.com
    SOLY CARE 3 KATLI TELLİ ULTRASONİC CERRAHİ MASKE 100 ADET Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/medikal-maske/soly-care-3-katli-telli-ultrasonic-cerrahi-maske-100-adet-P441800225

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pi kullanıcısına yanıt
    maskenin resmini çekip atabilirmisin demek istedim ama bu da yeterli.

• Digi Mask hakkında bilgisi olan var mı acaba? Kulağı rahatsız etmeyecek bir maske arıyordum bunu gördüm. İpler 17cm diyor, meltblown varmış
    urun.n11.com
    3 Katlı Medikal Cerrahi Maske (Gold-Meltblown) Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/medikal-maske/3-katli-medikal-cerrahi-maske-gold-meltblown-P442489673

• Beyler hepsiburada da evony nasıldır. Alınır mı. 2 kutu 80 civarı.

daha önce lcw aldım, pek tecrübem olmadığından bilemiyorum. Lcw nasıldır. Yakın zamanda almam lazım varmı güvenilir bir link.

Ayrıca eldivende alayım diyorum. tavsiye veren olursa sevinirim.
  • m3p3 M kullanıcısına yanıt
    Maskeler bugün geldi, uygulamada baktığımda orjinal görünüyor.
    10 pakette de aynı barkod vardı gerçi, böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Beyler hepsiburada da evony nasıldır. Alınır mı. 2 kutu 80 civarı.

daha önce lcw aldım, pek tecrübem olmadığından bilemiyorum. Lcw nasıldır. Yakın zamanda almam lazım varmı güvenilir bir link.

Ayrıca eldivende alayım diyorum. tavsiye veren olursa sevinirim.
    Evony maskenin fotoğraflarını atmıştı, meltblown yoktu sanırım onlarda ben de almıştım iptal ettim. B-good bu aralar revaçta, beşli paket halinde satılıyor eczanelerde. Akyel, Goodcare falan da öneriliyor.

Arkadaş şurada resim ve bilgi vermiş hocam

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143798416

• Pi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler üstad

• B-good maske için istanbul eyüpsultan ve okmeydanında hangi eczanelerde mevcut acaba bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum

Rica eder, mikropsuz günler dilerim

• Cem kullanıcısına yanıt
    Ben beybi njoy siyah nitril eldiven kullanıyorum.bayaa sağlam.eşim başka bir eldiven almıştı ele takarken yada ele taktıktan bir iki saat içinde yırtılıyordu.
    Njoy beybi işimi iyi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 12 Ağustos 2020; 8:43:57 >
  • n11'de toplu satışı yapılan (minimum 25 adet 260 TL) Ege 701 V FFP3 NR D maske var. Maske detaylarına
    buradan bakabiliyoruz. Satış linki de burada maskeden anlayanlar bakabilir. Ben cerrahi maske harici pek anlamıyorum.

N11 pro sadece şirketlere açıkmış. Bu nedenle bizler o fiyata alamıyoruz. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 12 Ağustos 2020; 11:43:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jedan_dva

Maskeler bugün geldi, uygulamada baktığımda orjinal görünüyor.
    10 pakette de aynı barkod vardı gerçi, böyle mi olması gerekiyor bilmiyorum.
    B good da 5 li paketler aynı barkod numarasına sahip barkodu okuttuğunuzda üts kayıtlı ise sorun yok diye biliyorum

• Trendyol işine gelmeyen yorumu yayınlamıyor. Dolandırıcılara çanak tutuyor. Hesabımı sildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emka medikal maske kullanan var mı ? B-good satılan eczane de kalmamış , yerine emka verdi. Kaliteli dedi ama bilemedim

• Eczaistden aldığım bgood geldi üzerinde bgood yazmıyo maskelerin ama kutu bgood kalitelide duruşu var

• b-good aldım bugün, test etmek için 5li ambalajlı paket aldım.

-3 katlı meltblown
    -ipleri şuana kadar kullandığım en iyi maske yüzüme tam oturdu. ipleri dengeli, eşit, dikişsiz, sağlam ve rahatsız etmiyor.
    -mavi renk
    -fiyat 1tl/adet

Eğer üretimleri hep bu kalitede olursa ben başka marka maske almaya gerek duymam.

Ben eczaneden aldım, internetden alınabilecek güvenilir yer varsa yazın ordan alalım.
    Ya da papara ile eczaneden indirimli almak daha mantıklı gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 12 Ağustos 2020; 18:32:19 >
  • Bugün, dün gelen Roll maske ile dışarıdaydım, B-Good'a göre ipleri uzun olduğu için daha rahat nefes alınıyor ve uzun kullanımda kulakları rahatsız etmiyor (B-Good'da 2-3 saat devamlı taktığımda az da olsa rahatsız ediyor). Az önce kullandığım Roll maskeyi parçaladım. Mavi katmanın renginin koyu olması dışında B-Good'dan farkını göremedim, filtre katmanı birebir aynı. B-Good yarımşar santim ipleri daha uzun yapsaymış keşke.
  • bungee20 B kullanıcısına yanıt
    evet b-good biraz sıkı duruyor yüzde. ama öyle de olması lazım, ipler uzun olursa her delikten hava giriyor içeri, yüzü tam sarmıyor. hiç maske takma daha iyi. uzun süreli maske takmak zorundaysanız eğer maske aparatı kullanmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.