Şimdi Ara

kolinerjik ürtiker hastaları gelsin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
10
Favori
45.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alperens. A kullanıcısına yanıt

    Aşının 150MG adet fiyatı 3446 TL, ilacı alabilmeniz için belirli aralıklarla doktor reçetesi almalısınız ve SGK'nız var ise devlet karşılıyor.

    28 günde bir sağ ve sol koldan 2 adet 150MG toplam 300MG iğne vuruluyorum, 30 dakika hastanede bekleyip gidiyorum. Aşıyı vurulduktan sonra 30 dakika aşıyı vurulduğunuz hastanede beklemelisiniz, yan etki oluşuyormu diye bakıyorlar.

    Aşıyı alabilmeniz için önce Antihistaminik ve doktorun verdiği kortizonlu aşı tedavilerini denemeniz gerekiyor, bende egzama olduğu ve çok fazla kortizon kullandığımı belirtince İmmünoloji ve Alerji bölümündeki doktor aşıyı reçete etti.

    Aşıdan önce 1 ay kadar Bilaxten 20MG kullandım, gece yatmadan önce 1 adet içiyordum fakat etki etmedi 1 ay boyunca.

    Xolair ana etken maddesi Omalizumab, Anti IgE.

    Alerji ve kronik ürtiker ile doğrudan alakalı Immunoglobulin E üzerinde etken bir protein içeriyor, kortizonsuz.

    Dünyanın en kötü 2. hastalığı, Beyin Kanseri'nden sonra.

    Kan Kanseri'ni hatta AIDS'i bile gen tedavisi ile kalıcı şekilde ortadan kaldırıp tedavi eden TIP Literatürü hala Egzama ve Ürtiker'e karşı kalıcı tedavi bulmuş değil ne yazık ki..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • random35 R kullanıcısına yanıt

    Egzama ne tam olarak nasıl belirtileri var sende?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperens. A kullanıcısına yanıt

    Saçımda, kulak içinde ve burun kenarlarımda yani yüzümün T bölgesi kızarıp pullanıyor.

    Kortizonlu krem sürüyorum haftada 1, yüzümde olmasa sorun yokda yüzüm kızarıp pullanınca camı açıp atlayasım geliyor aşağıya.

    Bir ilaç içip 2 dakika içinde yaşadığı tüm sorunlardan bir daha asla yaşamamak üzere kalıcı olarak kurtulan bu adama özenmedim değil.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gündür hiçbir şekilde acıma batma yanma gibi belirtiler olmadi sadece hafif bir kaşıntı oluyor saçımda. Bu sezonu da kapattık 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperens. A kullanıcısına yanıt

    Bende hala devam ediyor, saçımdada egzama şiddetlendi.

    Yağlı egzama, Kolinerjik ürtiker, tavuk derisi hastalığı, bozuk diş yapısı ve esansiyel tremor ne ararsan var bende.

    Dünyanın en kötü genetiğine sahip insanlar diye yarışma yapılsa yarışmadan 1.ci çıkarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • random35 R kullanıcısına yanıt

    Aga benimki de bitmemis daha :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alperens. A kullanıcısına yanıt

    Allah belamızı vermiş, aşı ile duruyorum yoksa cidden çekilecek çile değil.

    Hadi şuan genciz ömür boyu sürecek bu, yaşlandığını falan düşünsene bu hastalıkla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hastalıktan ben de muzdaribim bir kaç senedir. Bende şöyle: Herhangi bir iş yapmaya koyulduğumda aniden bir şey yapmam veya oturduğum yerden kalkmam ve hızlı olmam gerektiğinde, panik yaptığımda, merdiven çıktığımda, bazen oturup kalkarken bile, özellikle kışın dışarı çıktığımda, atkı, şal veya kar maskesi taktığımda özellikle saç diplerim alnim, sırtım ve göğüs bolgeme 100-200 iğne aynı anda batıyor gibi oluyor, bu bölgeler yanıyor, kaşınıyor, kızarıyor ve kabarıyor. O an iki elim kanda bile olsa umurumda olmuyor ve hemen bu bolgeleri kaşımak zorunda kalıyorum. Kaşımakla da hemen geçmiyor saçım başım bir darmadağın oluyor durup uzunca kaşımam gerekiyor, bir tarafı kaşısam diğer tarafa yönelip batmaya başlıyor iğneler ve diğer tarafı da kasıyorum ve bu böyle tekrarlanıp duruyor. En az bir 10-20 dk sonra bu batmalar geçmeye başlıyor.

    Bu çekilmez derdi de kimseye anlatamadım bunca zaman. Etrafimdakiler işi goy goya verdi. En yakın oldugum bir kac kişiden benim sık banyo yapmadığımı ve bu yüzden kasindigimi söyleyen dahi oldu. Doktora gittim ama bende bir şey olmadığını falan söyledi şaka gibi. (Nasıl bir doktorsa) nihayet ben bile kabullendim bende bir şey olmadığını. Ama sonra bu kış çok fazla arttı. Gecen gün bir arkadaşla bir şey taşıyordum, bir ucundan o tutuyordu bir ucundan ben tutuyordum baya da ağır bir şeydi. Götüreceğimiz yere kadar bir bayilmadigim kaldı. Elimden de bırakamıyorum. En son bıraktığımda her yerim kabarmış yüzüm kıpkırmızı olmuş. Dedim bende kesinlikle bir şey var bu normal bir şey değil. Ve yapay zekaya sordum. Hipertansiyondan olabilir dedi çok şaşırdım. Çünkü babamda da aynı şey var. Biraz daha kapsamlı bir araştırma yaptım sonra da böyle bir hastalığın olduğunu öğrendim. bu hastalığın hipertansiyonla alakası var mı acaba? Hipertansiyonu olup bu hastalığı yaşayan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Inspiredd I kullanıcısına yanıt

    doktorunuzu değiştirin. öncelikle şehir hastanelerin dahiliye bölümüne randevu alıp sonra kendinizi alerji hastası diye sisteme kayıt etirin ve alerji doktorundan randevu alın baksınlar.

  • OMREG O kullanıcısına yanıt
    Yapacağım dediklerinizi. Bu hastalığın ve bu hastalığı geçirenlerin (ben dahil) çoğunun muzdarip olduğu seboreik dermatit gibi çeşitli cilt hastalıklarının da altında yatan temel sebebi anlamaya çalışıyorum. Irsi bir sebebe mi dayanıyor bu hastalıklar yoksa bunların kalp ve kan dolaşımı ile bir ilgisi var mı? Bunu anlamaya çalışıyorum. Yanıtınız için teşekkür ederim ben de düşünüyordum başka bir doktora görünmeyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Inspiredd I kullanıcısına yanıt

    bugün yine gittim hocam.. 6ay daha iğneye devam..iğnede 4.yılım ve başka çaresi gözükmüyor bastırmak için. Allah yardımcımız olsun ben 14 yıldır çekiyorum bu hastalığı..

  • OMREG O kullanıcısına yanıt
    4 5 yıl iğne kullanmak ne kadar doğru acaba. Bu ignenin bu denli uzun araştırmaları yok diye biliyorum. Gunde 4 adet crebros baskilamiyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Breeking B kullanıcısına yanıt

    maalesef baskılamıyor.hocam ben çok tecrübeliyim piyasadaki ilaçların tamamını kullanmış biri olarak,buraya geçirdiğim ataklardaki resimleri koysam ne demek istediğimi anlarsınız.bu iğneyi 15 günde bir kullanan hastalarda var. evet iğnenin etken maddesi çok kuvvetli ve bir süre kullandıktan sonra kullanım aralıklarını uzatıyorum. misal bir ara 13 ay ara verdik hiç kullanmadım,hatta geçti diye sevindim ama yine geri döndü. en son iğnemle şuan olduğum iğne arasındada 2 ay var. düzenli kullanımda iyileşme oranı çok yüksekmiş. bu iyileşme 5 yıl içindede 10 yıl içindede olabilir. çok şansızsak tabiki mecburen nefes aldığım sürece kullanmak zorunda kalabilirim.

  • Arkadaşlar, yorumum baya altta kalacak ama umarım okuyan olur. Bende de 3 yildir var 16 yaşımda çıktı suan 19um. Burdaki insanları okudum ve kendimce bi çözüm buldum. Tabiki tamamen geçmedi ama bayağı azaldı. Denize girmek beni en çok rahatlatan oldu tuzlu su deriyi temizledi. Özellikle karadeniz daha tuzlu sanirim daha iyi. Sade soda ve crebros ilacı bana iyi geldi. Artık ilacımı bile kullanmıyorum. Sadece cok kotu olursam kullanıyorum. Sizin kafanıza göre ama dozunuzu aşmayın. Kesinlikle denize girin yüzme bilmiyorsanız da içinde durun 1 2 saat. Allah hepinize şifa versin dostlarım. Umarım mutlu olursunuz instagramım meazy.9 yazan herkese anlatırım yardimci olmaya çalışırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breeking B kullanıcısına yanıt

    4 adedi ne aralıkla kullanıyorsunuz acaba? 2 adet bende hissedilmiyordu bile de.

  • Beyler hani kabarıyoruz, kızarıyoruz ediyoruz da, kaşındırması kadar derdi yok bence. Kaşınmayı geçiren, önleyen krem vs. bir şey var mı acaba?


    Değişik yağlar sürüyorum ama etkisi yağdan mı kendinden mi belli olmuyor. :)

  • sis651 kullanıcısına yanıt
    10-12 saatte bir, 2 şer adet veya 5-6 saatte bir, 1 adet.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.