Şimdi Ara

Koli.gen.tr | Koli imalatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koli.gen.tr

    Karton koli, bir çok firmanın ürününü ambalaj yapmakta kullandığı malzemedir. En boy yükseklik ölçüleri ve kalitesine göre sınıflandırılan bu malzemeyi her an bulabilmeniz mümkün olmayabilir. Koli imalatı yapan şirketimiz, her ölçü ve kaliteye uygun oluklu mukavva ürünlerini kısa bir süre içerisinde hazırlamaktadır.

    İstanbul ilinde faaliyet gösteren firmamızdan, acil durumla oluşan koli ihtiyacınızı gidermek için sipariş verebilir ve anında teslim alabilirsiniz. Maksimum 4 renk flekso tekniği ve pantone koda göre istenilen rengi ambalaj üzerine baskı olarak gerçekleştirebiliyoruz. Logo, marka, adres, mail, web adresi gibi bilgileri müşterilerinize ulaştırmanın en güzel yolu baskılı koli kullanmaktan geçer.

    İnternet üzerinden satış yapan firmaların kargo gönderisinde kullanacağı kutuları da üretiyoruz. Sipariş öncesi kutu numunesi hazırlıyoruz. Oturduğunuz yerden 0 212 475 95 80 nolu telefonu arayarak veya e-mail adresimizden bize yazarak istediğiniz karton ambalajın fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Fiyat teklifi talepleriniz hızlı bir şekilde yanıtlanmaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawtext -- 27 Mayıs 2015; 10:08:34 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.