Şimdi Ara

Kol için sağlam bir hacim programı yazabilen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu sporu kalıplara sokmayın be abicim, sen 15 tekrarla gelişirsin başkası 5 tekrarla gelişir. Kırmızı ve beyaz kas liflerinin oranına göre kişiden kişiye değişir bu. Kolun hacmi ile gücünün orantılı olduğunu sanmak da aynı bunun gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

senin egonla ciddi derecede sorunun var birader
    her konuda yok en iyi benim en süper benim havası

sana iyi gelmiş olabilir.senin genetiğin bunu kaldırmış. önüne gelene bunu öneriyorsun herkesin genetiği seninkiyle aynı değil. anlamadığın nokta bu.halbuki kendin diyorsun "benim vücudum için"

senin için kendini bir mok sanıyor diyorlarlardı da yok iyi adam derdim reis, kusura bakma haklılarmış.

seviye fukarası olmaktansa bilgi fukarası olalım. kendi üslubuna bak önce bi. dinime küfreden müslüman olsa hesabı.

şu sanal ortamda insan olup adam gibi tartışmak çok zor değil.

Evet
  • burada çok sağlam kavga dönmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gym Rat

burada çok sağlam kavga dönmüş

Adam hem bilmeyip hemde biliyomuş gibi saldırmış resmen şok oldum okuyunca. Bide kollarım süper olayına girmiş. Sadece tek hareket barbell curl yapıyorum. Benim kollarımı görse oturup ağlar. Bilgisiz diye kimseye laf atmam bizde bu yollardan geçtik sonuçta ama bu şekilde bilmediği halde başkalarına sataşanları görünce deli oluyorum.
  • Kavga edenler beni dövsün rahatlasın arkadaşlar 40cm kol yokta kickbox,mma yapıyorum. Haydi bir kavgada sen patlat.
  • Küçük biceps kası için çıkan tartışmayı quadricepse vursak, buradan herhalde 2 ölü 5 yaralı falan çıkacak.
  • İşte bunlar hep testesterondan
  • konudan testosteron fışkırıyor beyler bi dal östrojen çekin kafalar düzelsin
  • sen kol calışırken nizami olarak calışda istersen 2 hareket yap yeterde artar bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.