Şimdi Ara

Kokteylden anlayanlara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yarın akşam bi arkadaşa içki ikram edeceğim ama pek anlamıyorum açıkçası. Ayda yılda bir ortamda miller içen biriyim

Pfanner marka meyve suyunun limonlusu Bacardi ile iyi gidiyor demişler. Bu karışımı tam olarak nasıl hazırlayabilirim? Bacardinin hangi çeşidi alınmalı? Direkt bir araya dökmüyorum herhalde 7/3 oran falan yazmışlar internette ama?

Bu yazdığım dışındaki tavsiyelerinize de açığım. Ağır olmayan hoş basit herhangi bi şey kabulümdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kokteylik bi durum yok rakı su karışımı gibi kendin ayarlıcaksın bunda birşey yok. sert istersen bacardiyi hafif istersen meyve suyundan abanacaksın. bacardinin en cok gittiği mojitodur ama oda teferruatlı sen direk bacardi kola, yeşil limon buz karıştır oda iyi olur... bacardi limona uyuyo genelde. ama ben kola karışımını sevmem.. agız tadın alışık degilse iç meyve suyuyla daha rahat içersin... aslında mojitoda kıyaktır hafiftir dediğim gibi teferrutı çok ha deyince olacak bişe degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam zamanlı

kokteylik bi durum yok rakı su karışımı gibi kendin ayarlıcaksın bunda birşey yok. sert istersen bacardiyi hafif istersen meyve suyundan abanacaksın. bacardinin en cok gittiği mojitodur ama oda teferruatlı sen direk bacardi kola, yeşil limon buz karıştır oda iyi olur... bacardi limona uyuyo genelde. ama ben kola karışımını sevmem.. agız tadın alışık degilse iç meyve suyuyla daha rahat içersin... aslında mojitoda kıyaktır hafiftir dediğim gibi teferrutı çok ha deyince olacak bişe degil.

Teşekkür ederim hocam meyve suyu için yarı yarıya iyi bi oran gibi o zaman herhalde?

• Kaflip K kullanıcısına yanıt
    yarı yarıya sert olur 1/3 oranında başlarsın hafifse eklersin bunda bişe yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam zamanlı

yarı yarıya sert olur 1/3 oranında başlarsın hafifse eklersin bunda bişe yok.

Tamamdır hocam çok sağolun yeniden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.