Şimdi Ara

Kodların süresi bitmiş(TR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kod aramaya başlamıştım tam baktım ki süresi bitmiş

http://i.hizliresim.com/QXYbWk.png

edit: bu saatten itibaren bütün kodların süresi bitmiştir alıp satıcaklarınıza dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 27 Nisan 2014; 9:22:04 >

• 25'inde bitiyordu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

25'inde bitiyordu zaten.

sabah çalışıyordu
  • oh satmaya çalışanların elinde patladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

oh satmaya çalışanların elinde patladı

ben dün 2 kod 5 liradan bitirdim hepsini iyi oldu :D
    son kalan 3 kodu da 5 liraya sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 26 Nisan 2014; 17:56:48 >
  • son of a
  • 2 tane hecarim kodum kalmıştı, hala çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • varus ve ward icin degil mi bu sure?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

son of a

Witch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

varus ve ward icin degil mi bu sure?

kart olarak paylaşılmış hecarim resmi atsın biri onun altında da yazıyo mu diye bakalım
  • dostum elimde 50'ye yakın kod var ve hepsi çalışıyor kodların süre bitimi sadece wardlar için geçerli yanlış yönlndirme yapma satışları hala yapıyorum
    konuma bakabilirsiniz alan arkadaşlar söylüyor zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_90886403/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

dostum elimde 50'ye yakın kod var ve hepsi çalışıyor kodların süre bitimi sadece wardlar için geçerli yanlış yönlndirme yapma satışları hala yapıyorum
    konuma bakabilirsiniz alan arkadaşlar söylüyor zaten
    http://forum.donanimhaber.com/m_90886403/tm.htm

onları da kapatırlar bi saate merak etme qnq westte kapatıldı türkiyenin ne ayrıcalığı var sırayla kapatıyolar demek ki ilk ward kapatmışlar sadece ward falan değil her kodun altında yazıyor 5 gün sonra süresi bitecek diye, sonra açıklama geldi 25ine alındı hepsi.

edit:
     Kodların süresi bitmiş(TR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 26 Nisan 2014; 18:14:34 >

• yok dostum bir yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama 27 sinde kapatılacak gecikmeli olarak diye ve tr serverinde 2 gün geç açıldığını bilmeni isterim
  • bilgilendirme
  • İyi oldu öğrendiğim. Sağolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RW ile başlayan kodları 26'sınd kapattılr 27'sinde yani bugünde WW dahil bütün kodları kapatmış olmaları lazım ara da çalışan olabilir mi bilmiyorum şuan bana denk gelmedi alamayanlar pişman olabiir :D biz boşuna 400 rpden satmadık :)

Varus kodları hala çalışabilir diye düşünüyorum onları elinde olan varsa bir denemeli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 27 Nisan 2014; 11:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

RW ile başlayan kodları 26'sınd kapattılr 27'sinde yani bugünde WW dahil bütün kodları kapatmış olmaları lazım ara da çalışan olabilir mi bilmiyorum şuan bana denk gelmedi alamayanlar pişman olabiir :D biz boşuna 400 rpden satmadık :)

Varus kodları hala çalışabilir diye düşünüyorum onları elinde olan varsa bir denemeli bence

yok ben hepsini denedim hepsini kapatmışlar:D
  • Hayırlı olsun benim açımdan da biraz reel hayatıma döniyim :D kod satımı yapıcağım diye kod araştıracam diye kafa allak bullak oldu :))
  • kodların süresi dolmuş dogrudur :)

2 blitz kalmıştı öyle kaldı
  • kod kalmamıştı elimde zaten hepsini sattım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.