Şimdi Ara

Kodlamaya yeni başlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamun aleyküm herkese. Ben hiç bişey bilmiyorum kodlama hakkında sadece .tr.gg li sitelerde 4-5 site yapmışlığım var bi arada hackerlık falan filan çok boş uğraştım ilk öncelikle nerden başlamam lazim neler yapmam lazım bana yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aleyküm selam.

    İlk olarak Python, C, Java, C# vs. programlama dillerinde basit örneklere bakarak sana en kolay gelenini bul. İnternetten derslerine de bak, eğer hoşlandıysan o dilden devam et, fakat sakın biraz devam edip bırakıp başka dile geçme. Örnek olarak C dilini üst düzeyde öğrenirsen bana güven ki öğrenemeyeceğin programlama dili yok(assembly dahil.)
  • Fujita kullanıcısına yanıt
    Hocam, vallahi çok sağolasın küçüklüğümden beri istemişimdir inşallah şimdi devam ettiricem. Teşekkür ederim cevap için.
  • Stackoverflow sitesinin yaptığı bir ankette kodlamaya nerden başlanmalı ile ilgili programcıların verdiği cevaplardan çıkan çok güzel sonuçlar var.Mutlaka bakılmalı. Bir kısmıhttps://kodegitim.com/kodlamaya-yeni-baslayanlara-tavsiyeler/ sitesinde türkçe olarak var. Tamamı ise ingilizce olarakhttp://stackoverflow.com/insights/survey/2017/?utm_source=so-owned&utm_medium=hero&utm_campaign=dev-survey-2017&utm_content=hero-home bu adreste mevcut.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.