Şimdi Ara

Kodak ZI6 Alındı # Ucuz SD Kamera tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ucuz yollu SD kamera almak istiyorum hatta 2. el alacağım.
    Panasonic 3CCD'li mini dv kasetli kameram var fakat çekilen video'ları pc'ye aktarması sıkıntı oluyor. bende Kodak Z serisi veya piranhanın x-q modellerinden birini düşünüyorum. Cihazı sadece yüksek çözünürlüklü video çekimi için kullanacağım fotoğraf çekim kalitesi önemli değil çünkü Pana FZ serisi foto makinam var.

Kullanan veya bunların görüntülerini inceleyen arkadaşlar yorum yapabilirlermi. Piranhalar imitasyon-çakma biliyorum ama fazla para vermek istemiyorum. Yardım edecek herkese teşekkür ediyorum

Not:Toshiba P10'u olumsuz yorumlardan dolayı düşünmüyorum ama bu modellerle ilgili inceleme bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 30 Ağustos 2010; 9:13:09 >

• @margornn ve @Poibra nickli arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Hafta sonunda Kodak Zi6 aldım, Gün ışığında çekim kalitesi mükemmel.
    Yani gün içinde ev içinde ve dışarıda gölgede yaptığım çekimler gerçekten çok güzel. 720P filmlerde olan kaliteyi ve renk canlılığını gördüm. Yalnız akşam flouresan lamba altında biraz kumlanma yapıyor. Onuda şu şekilde açıklayayım, benim avizeler yukarı bakıyor dolayısıyla ortamda soft bir ışık var bu yüzden çekim kalitesi düştü ama direk zemine ışık veren simit flouresan altında çekim kalitesinin daha iyi olacağına inanıyorum.

Uygun fiyata sd kamera arayanlara zi6'yı tavsiye ederim. Biraz kullandıktan sonra 1080p için bunu satıp zi8'e yönelebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.