Şimdi Ara

Kodak Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Makineyi Objektifi Açıkken Yere Düşürdüm Çalışıyor Ancak Kapatınca Objektif İçeriye Girmiyor Bende Servise Vereceğim İstanbuldaki Teknik Servis Nerede Bilgisi Olan Varmı?

• Öncelikle geçmiş olsun, umarım halledersiniz. Ama kodakta çalışmış biri olarak, kullanıcı hatası olan sorunlu ürünleri geri almıyorduk. Garanti kapsamının dışında kalıyor. Ama esnafa göre değişebilir. Siz yine de şansınızı deneyin. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

Öncelikle geçmiş olsun, umarım halledersiniz. Ama kodakta çalışmış biri olarak, kullanıcı hatası olan sorunlu ürünleri geri almıyorduk. Garanti kapsamının dışında kalıyor. Ama esnafa göre değişebilir. Siz yine de şansınızı deneyin. Saygılar

İstanbuldaki Servis Adresinin Adresini Verebilirmisiniz
  • Aldığınız yere gitmeniz ve şansınızı denemeniz faydanıza olur diye düşünüyorum. Bakarsınız geri alırlar.

Yetkili servise gelince forumdan bi arkadaşım şöyle yazmış:

""datapro kadıkoy evlendırme daıresınde in karsı kaldırıma gecıp sagdan otoyola paralel gidersen biraz gıttıgınde gorursun araba tamırcısının biraz ilerisinde datapro kapıda kodak yazmıyo hp ,canon yazıyodu galiba.Şaışırmayın Görevli bayan baya bir yardımcı olmuştu bana giderken faturanız ve makiineniz olsun sorununuzu tam olarak yazdırmanız çok önemli.""

ayrıcahttp://www.datapro.com.tr/ adresine girerseniz, adresleri ayrıntılı yazıyor.

yine de buraya ekliyorum:

iSTANBUL(AVRUPA YAKASI) Talatpaşa Mah. Emirgazi Caddesi No:3
    Okmeydanı / Kağıthane

Merkez Ofis Cendere Caddesi No:126
    Ayazağa, İstanbul

+90 (212) 331 04 00

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.