Arkadaşlar Ben Makineyi Objektifi Açıkken Yere Düşürdüm Çalışıyor Ancak Kapatınca Objektif İçeriye Girmiyor Bende Servise Vereceğim İstanbuldaki Teknik Servis Nerede Bilgisi Olan Varmı?
Öncelikle geçmiş olsun, umarım halledersiniz. Ama kodakta çalışmış biri olarak, kullanıcı hatası olan sorunlu ürünleri geri almıyorduk. Garanti kapsamının dışında kalıyor. Ama esnafa göre değişebilir. Siz yine de şansınızı deneyin. Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: mephistopheless
Öncelikle geçmiş olsun, umarım halledersiniz. Ama kodakta çalışmış biri olarak, kullanıcı hatası olan sorunlu ürünleri geri almıyorduk. Garanti kapsamının dışında kalıyor. Ama esnafa göre değişebilir. Siz yine de şansınızı deneyin. Saygılar
İstanbuldaki Servis Adresinin Adresini Verebilirmisiniz
Aldığınız yere gitmeniz ve şansınızı denemeniz faydanıza olur diye düşünüyorum. Bakarsınız geri alırlar.
Yetkili servise gelince forumdan bi arkadaşım şöyle yazmış:
""datapro kadıkoy evlendırme daıresınde in karsı kaldırıma gecıp sagdan otoyola paralel gidersen biraz gıttıgınde gorursun araba tamırcısının biraz ilerisinde datapro kapıda kodak yazmıyo hp ,canon yazıyodu galiba.Şaışırmayın Görevli bayan baya bir yardımcı olmuştu bana giderken faturanız ve makiineniz olsun sorununuzu tam olarak yazdırmanız çok önemli.""