< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 15 Ağustos 2024; 22:22:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şezlongun sırt yükseltme özelliği var bunu kumda nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz? yani fiyat konusu kişiden kişiye değişir bence ne ucuz ne pahalı normal bir fiyatta, ben insanların kumu kirletmesi izmaritlerini pisliklerini kuma atması nedeniyle de biraz kumdan yükselmek istediğim ve sırt desteği için tercih ettim, arabası olan için taşıması çokta problem olmayacaktır ama olmasa da büyük kayıp olmaz tabi, bu yaşıma kadar şezlongsuz gittim her seferinde denize. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 16 Ağustos 2024; 14:58:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
konu kirliliğe gelecekse insanlar denize işiyorlar s*çıyorlar da. plajda sırt yükselme gibi bi derdim yok, iki elimi ensemde birleştirip otomatik bir ense seviye ayarlama sistemim var benim organik, ay çok izmarit var ben yükseleyim en iyisi tabi efendim aynı zamanda belinizi de yükseltelim şuradan, nasıl rahat mısınız arkanıza kırlent de vereyim mi, yok, battaniye varsa biraz dizlerim üşüdü, şu rüzgarı kapar mısınız azıcık ceyran yaptı, bu ne böyle ayol azıma kum doldu kürek var mı boşaltma için tabi efendim dalgalara da söyleyeyim fazla vurmasınlar plajın bu yanına fuşır fıuşır denize plaja diye geldik her yerden stres fışkırıyor bu nedir ayol daha da gelmem plaja arabam var benim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 16 Ağustos 2024; 20:2:16 > |
|
yazdığı cevaba bakar mısın ben bu adama ne yazayım daha :) insanların rahatı zoruna gitmiş anlaşılan herkesi kendisi gibi olsun istiyor. |
|
Denize tek gidersem sadece havlu ile giderim. Fakat ailecek gideceksem bagaj dolar. Denk gelsem 3 tane kapardım. Net 7 saat kumsalda duruyoruz. Kum ne kadar rahat olsada oturulmaz o kadar. 7 tane en kalitelisinden şezlong'um vardı. 3 kağıtçı kayınço almış. |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 17 Ağustos 2024; 23:50:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 18 Ağustos 2024; 22:0:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Aynen sayfalar dolusu izmarit ve çöp dolu kumun faydalarını yazmış ,alan alsın almayan izmarit dolu kumlarda yatsın . Ürün geldi biraz büyükçe pazar arabasına koyarız bı şekilde artık. Yazlık için alınan keyif için alınan herşey genelde konforunu yükseltir onedenle saçmalamak yersiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|