Şimdi Ara

Kocamustafapasa ve adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Surekli kopma sorunlari oluyor diye ttnetten ayrilip biri adsle gectik. O da bir sure ilgilendi guzel gitti ama sonra yine hersey eskisine dondu. Bu cevrede oturup da adslden memnun olan var mi? Varsa ne kullaniyorlar?

Artik illallah diyorum ne zaman birsey indirmeye kalksam baglanti kopuyor!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orda geçen gün bir internet cafeye 32 mbit baglantısı yapmıstık sorun olmadı kopma olmuyor tabi vdsl bagladık ama ev telefonunuzu yazarsanız hat desteklerine bakalım isterseniz
  • 2125296037

sorun hattan mı modemden mi onu da anlayabilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

2125296037

sorun hattan mı modemden mi onu da anlayabilmiş değilim.

Bilgiler iletildi
  • Evde TTNet, anneannemde Smile kullanıyorum ve ikisinde de yaklaşık 13 mbite kadar rahat internet alabiliyorum kopma vs. olmadan. Evinizdeki tesisattan kaynaklıdır büyük ihtimalle, buraların yerleşimi eski olduğundan dolayı tesisatta sorun oluyor.
  • Kocamustafapaşada çocuk parkına yakın olan aboneler şanslı oluyor toprak zeminlere hemen saha dolablarını kuruyorlar ediyorlar ama diğer yandan altyapı pek yeterli değil 8 mbiti bile desteklemiyor internet cafeler
  • o zaman adsl dışı bir alternatif bakayım, sonuçta turktelekom hat çekmeyi beceremiyorsa diğer adsl firmaları ne yapacak ki?

kablonet şu bu bir bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kablonet varmı bilgim yok
  • Almaya gelince her ay 17 lirayi alan telekom bir kablo cekmeye useniyorsa adsl oldukca verimsiz olacaktir kmp de

• Hastanenin oralarda hat deste?i vardy vdsl adyna.Yada çocuk parklarynda görebildim saha dolaplaryny açykçasy.Di?er kysymlar unutulmus bölge olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

o zaman adsl dışı bir alternatif bakayım, sonuçta turktelekom hat çekmeyi beceremiyorsa diğer adsl firmaları ne yapacak ki?

kablonet şu bu bir bilginiz var mı?

Kablonet çoğu yerde var. Türksatın sitesinden kontrol edilebiliyordu en son
  • O kadar unutulmus bir bolge ki telefon olarak avea kullaniyordum. Evden cekmiyor diye adamlari aradim. Adamlar biz oraya yatirim yapmiyoruz hadi hayirli olsun dedi. Ben de turkcelle gectim

Kablonet pahali falan mi neden rabet gormuyor? Sonucta adsl ile ortalama 70-80 lira aylik oduyoruz

• kablonet pahalı değil de sizin bölgede tercih edenmi yok?
  • haliyle sokaklarda insanlarla görüştüğüm yok, apartman olarak yaşlılardan oluşuyoruz.

o yüzden genç varsa bu civarda buralara ulaşmıştır diye düşünüyorum.

Kocamustafa paşa'da Kablonet kullanan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.