< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben de koü ehm kazandım 84k . Hazırlık okumayı düşünüyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Var hocam .Telegramın arama yerine yazın ,çıkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sadece okulla yetinirsek tabiki kötü olur . Ben de aynı şekilde ing çalışıyorum şuan ama geçemem( geçmek istediğim de söylenemez) heralde . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozukparacorci -- 16 Eylül 2021; 13:14:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2018de 170 küsür yedekteydim ilk seferde çıkmıştı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gazi süleyman paşa yurdu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gutsy -- 16 Eylül 2021; 14:58:54 > |
Hocam 70. yedeğim 20 eylülde çıkma şansı var mı? Çıkarsa da 1. tip mi çıkar? Özele mi yazılsam kararsız kaldım çok erken açılıyor Kocaeli maalesef. |
Hocam naptınız bizde kocaeli üniversitesi ni kazandık kyk lar çok kalabalık tıp bizim bölüm öneriniz ne olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |