Şimdi Ara

Kocaeli de nerede oturmalı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
37.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende mi bir sıkıntı var bilmiyorum ama sahibinden üzerinden yahyakaptan seçince 40 tane ev geliyor kiralık.gerçteken bu kadar az mıdır yoksa bir yerde yanlış mı yapıyorum.

    https://www.sahibinden.com/kiralik/kocaeli-izmit-yahyakaptan-yahyakaptan-mah.
  • 26 yaşındayım , doğma büyüme İzmitliyim. Aklına takılan her türlü şeyi sorabilirsin. Eğer daha temiz havada , huzurlu ve sakin bir ortamda oturmak istiyorsanız Yuvacık-Bahçecik-Değirmendere dolaylarında gayet güzel evler bulabilirsin o paraya ama uzak kalabilir biraz çalıştığınız yerlere. Yahya Kaptan ise daha canlı ve geç saate kadar ortamlar da var.
  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    Gebze tarafları nasıl peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • th3_majestik kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu nasıl buldun bilmiyorum ama yardımcı olayım elimden geldiğince :) izmit merkezde oturdum 2 yıl sonra tekrar ankaraya döndüm.işiniz gebzeye yakınsa düşünebilirsiniz ama değilse çok daha iyi alternatifler var.
  • Hiç oraya buraya gitmekle uğraşma. Yahyakaptan en iyi tercih olur. Hem şehrin merkezine hem kartepeye hemde üniversite ve diğer yerlere en yakın yer. Ama kiralar ne durumda bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam umuttepeye yakın olarak yahyakaptan derim kesinlikle o fiyat aralığında tabii. Olmadı alikahya da konutlar var, onlarında fiyatlarını araştır. Ancak izmit merkezde en nezih yer kessinlikle yahyakaptandır. Ben Yeşilovadayım, bizim burada da siteler yapıldı(boğazova caddesi diye araştırabilirsiniz) ulaşım olarak tek otobüs ve çok kısa sürer... Değirmendere de güzeldir ancak uzak hocam, değmez yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam gebze taraflarında işe başladım şimdilik git gel yapıyorum kartaldan ancak bu süreçte epeyce zorlandım o tarfalra geçmeyi planlıyorum, konuyu bu arayış sebebbiyle buldum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.