Şimdi Ara

Koç yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene koç mühendislik bölümlerindeki kontenjanlarda büyük bir değişikliğe gitmiş. Mesela geçen yıl ee'den 48 yi burslu 23 kişi ücretli alan koç bu yılsa 15 kişiyi burslu 63 kişiyi ücretli alıyor. diğer bilgisayar,makine bölümlerinde de benzer bir durum söz konusu. Şimdi ben buraya gitsem imkanlar çok geniş falan ama burslular olarak çok küçük bir azınlığı oluşturmuş olacağız. Bu durum beni rahatsız eder mi şimdiden bilebileceğim bir şey değil ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roket5361 -- 24 Temmuz 2017; 18:45:22 >

• aynısını endüstri için düşünüyorum,
    eskiden adamlar zengin ama zekiydi şimdi sadece zenginlikleri kalmış gibime geliyor çekilmez sanki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kai Yerimdar

Ayrıca ücretli kısmın kontenjan artışı bursiyer politikasıyla doğru orantılı yani ücretli girenlerin bir kısmı Anadolu Bursiyerleri yani burslu burssuz oranı ÖSYM'de yazandan farklı

yani önceki yıllara göre değişen bir şey yok diyebilir miyiz?
  • yazılmaz bence, politikaları mantığına uygun değil, burslu kontenjanı düşürüyor, arttırması gereken yerde

kendileri çok havalı, göklerde sanıyorlar ( öyle olabilirler ama hoş değil)

edit: boğaziçi tutmazsa istanbul isteniyorsa yazılabilir, itü de iyiymiş
    itü ile koçu inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 24 Temmuz 2017; 19:9:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir avantajı da olabilir :ücretli giden insanlardan daha iyi olup hocaların gözüne girme şansın artar. Bu da yurt dışında yüksek lisans için sana fayda sağlar. Lakin şöyle de bir dezavantajı var : Okul ücretleri diğer vakıf üniversitelerine göre çok fazla ve insanlar büyük ihtimal daha zengin ve burslu burssuz ayrımı daha fazla olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    boğaziçinde inşaat tutuyor. koça gitmezsem oraya gideceğim. Koç ee ya da bilgisayara %50 burslulardan girebiliyorum. İnşaatten daha iyi bölümler sonuçta ama bu seneki kontenjanlardaki oynama ile daha bi özel üniversiteye dönmüş Koç üniversitesi. Boğaziçine göre de çok ücra bi yerde ve ortam olarak da Boğaziçinin baya bi gerisinde. Biraz üniversite seçimi yapmış oluyorum ama yatay geçiş vb. imkanlar ve boğaziçililerin daha çok yönetici olması ne okursan oku boğaziçinde oku anlayışını oturttu bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roket5361 -- 24 Temmuz 2017; 19:28:55 >
  • Bence sıkıntı oluşturacak. Sonucta 100 kisilik bölümde 5 10 kisi tam burslu olacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç mu ODTÜ mü
    12 yıl önce açıldı
    Kamil koç nasıl bir firma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koç Lisesi'nde tam burslu okudum, 240 kişilik dönemin 40 kişisi ancak tam bursluydu. Düşündüğünüz gibi olmuyor merak etmeyin, belki üniversitede fark biraz daha barizdir bilemeyeceğim ama bursluların dışlanması ayak uyduramaması vs gibi bir durum söz konusu değil tecrübe ettiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.