Şimdi Ara

Koç Üniversitesi'nin EN İYİ VE EN KÖTÜ Yönleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bence sizde videoyu izleyin kendinize göre yorumlayın videoda söylenen şeyler birisi için önemli bazısı için önemsiz olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Evet hocam herkesin önem verdiği, beklentisi farklıdır videoyu izledim de merak ettim
    Sosyal farklılıklar ve öğrenci sayısının az olması sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanderfox -- 18 Temmuz 2023; 20:38:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • videodan anladığım kadarı ile, bilkent'te okuyan biri olarak yorum yapayım.

1. Daha kolay: bunu daha önce de duyuyorum, saldım çavıra mevlam kayıra bir durum var. Bilkent çok disiplinli ve toleransı olmayan bir okul, koç'ta okuyan arkadaşlarımla kıyaslayınca sınavlarının daha rahat olduğunu gördüm, ortalamalar da yüksek geliyor.
    2. Zengin çocukları derslere gelmiyor denilmiş, bilkent'te attendance çok önemli hele ki bazı derslerde %90 devam zorunluluğu var 1 saat geçirsen dersten bırakıyorlar. Bilkent'i aöf gibi okuyamazsın
    3. rekabet: bilkent'te inanılmaz hırslı ve rekabetçi bir tayfa var ee ve cs'te olan rekabeti başka yerde göremezsiniz. ben paralı okuyorum ama say sıralamam 2800. Koçta böyle bir durum yok
    4. Sosyoekonomik farklılık. Anladığım kadarı ile çok uçuk zengin kişiler var, bizde böyle bir durum yok, yani tabii çok zenginler de var ama en azından mühendislikteki paralı okuyan tipler orta üstü durumu olan maaşlı çalışan ailelerin çocuğu.

Koç bana ailenin presjtiji için kurulmuş zengin çocuğu avutma bir üniversitesi gibi geliyordu videoda da öyle olduğunu anladım. Bilkent de zıvanada çıkıp kendine sürekli sövdürse de Koç ile kıyaslamam.

• Wanderfox kullanıcısına yanıt

hocam genel olarak yüksek sosyoekonomik fark benim için problem olurdu ama bilkent 300 bin tl olursa bilkentte de durumlar koç gibi olacak herhalde

• videoyu izlemedim ama kesin koç'un ne kadar balon bir üni olduğundan bahsediyordur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.