Bildirim
Koç Üniversitesi nasıldır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: WirLieBen
Evet beyler sayısaldan dönme sözelim.
Medya ve Görsel Sanatlar bölümü gelebilir.
ama ingilizce ve enim ingilizcem intermediate seviyesinde değil elementary seviyelerinde hiç güvenmiyorum ilk sene kalsam para falan bayılırmıyım okula?
Abim gidiyor koça. Gerçekten süper. Sosyal tesisler olsun öğrencileri olsun eğitimi olsun. Yurtlarıda 5 yıldızlı otel gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
koçta burs uzun süre kesilmiyor diye biliyorum ben de
Ben Koç öğrencisiyim. Evet sınıfta kalırsanız bile burs kesilmiyor fakat zorlu bir Hazırlık dönemi var ama İngilizceyi çok iyi veriyor özel okullar. Zorluğu bundan kaynaklanıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: WirLieBen
Evet beyler sayısaldan dönme sözelim.
Medya ve Görsel Sanatlar bölümü gelebilir.
ama ingilizce ve enim ingilizcem intermediate seviyesinde değil elementary seviyelerinde hiç güvenmiyorum ilk sene kalsam para falan bayılırmıyım okula?
dostum benim açtığım konudaki saçma sapan yorumları okumamanı tavsiye ederim. tebrik ederim. tam burslusu ilk 300 den alıyor. helal olsun.
koç üniversitesi cidden boun ve bilkentle denk hatta bazı kulvarlarda bu ünileri devirebilen bir üniversitedir. 4+2 sene tam burs taahütü var. +2 si şudur. ola ki hazırlıkta kaldın. 2. sene de hazırlığı okuyabilirsin. normali 4+1. çiftanadal yaparsan tam burs 5+1 sene.
benim de büyük bir ihtimal uluslararası ilişkiler tutacak. yerleştirmeler istediğimiz gibi olursa tanışalım mutlaka
-
gidiyor musun koca geldimi ?? -
Özelde gidilebilecek en iyi üniversite denebilir. En kıykıtırık bölüm bile ilk 3-4 binden alır.
Burssuz senelik 33 bin civarı gerçi zenginlere göre fazla bir miktar değil
hukuk burssuzu ilk 2k dan aldı. siz düşünün. Koç candır, bekleriz beyler. -
Zengin okulu diye düşünenleri davet ediyorum okula yoldan birkaç kişi çevirip tanıştırıcam. 20 kişiden 3 tanesi ben burssuzum parayla okuyorum derse çamur atmaya devam edebilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe.baby.ok -- 26 Şubat 2013; 13:02:58 > -
ben de koç üniversitesi psikoloji istiyorm ortamı bilenler anlatabilir mi burslu burssuz gruplasmalar oluyor mu hocaların bu konuda düşünceleri nasıl filan?
Gruplaşma değil de burssuz arkadaşı yüksek ortalamayla burs alsın diye grupça çalışanları gördüm ben o sayılırsa eğer -
quote:
Orijinalden alıntı: aysekemal
ben de koç üniversitesi psikoloji istiyorm ortamı bilenler anlatabilir mi burslu burssuz gruplasmalar oluyor mu hocaların bu konuda düşünceleri nasıl filan?
Burslu-burssuz gruplaşması diye bir dünyaya bırak psikolojiyi, herhangi bir bölümde 4 sene boyunca hiç rastlamadım. Hocalar da asla herhangi bir ayrım yapmıyorlar. En azından psikolojide durum böyle. Hepsi karşılarında duran bireye bakıyorlar, ceplerine değil. Ortam hakkında ne bilmek istiyorsun? Daha detaylı sorarsan cevap verebilirim. -
Kraldir. Kral.
quote:
Orijinalden alıntı: MerveAyd
Kraldir. Kral.
aynen -
Gerek siralama olarak gerek kendi dusuncemle son yillarda bogazicini gecmis hatta farka giden bir universite.
Bildigim kadariyla cok basarili olan bogazicinin hocalarinin bir kismi koc'a gecmis.Egitim kalitesi cok yuksek bu yuzden.Ayrica tercihiniz 3 sey uzerinde yogunlasmali:
1- egitim kalitesi
2- gelecek planlama(yurtdisi vs..)
3- sosyallik
bu 3 nitelik de kocu koc yapiyor.Yani cok muthis bir universite.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X