Şimdi Ara

KOÇ TIP FAKÜLTESİ (KANADA DA ÇALIŞMA FIRSATI gibi çok fazla olanaklar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
5.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koç tıp'a giden adam değil kanada, mars'a bile çalışmaya gider abi bence çok absürt bir durum değil. ama faydalı konu teşekkür ederim diğer arkadaşlar adına

• Hocam koç tipin da reklamı yapılmaz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madserpent

Hocam koç tipin da reklamı yapılmaz ki

forumda ilk 50de 4 kişi var 

• koç tıptaki alanlara baktım dahiliye anestezi göğüs beyin cerrahi kvc var tustan sonra bu 5inden birini tercih edip asistanlığı tamamlayınca kanadada uzmanlık yapılabiliyor yani doğru mu anladım bir de başka şartları var mı

• tabiatimböyle kullanıcısına yanıt

evet ama ingilizcenizi de o zamana kadar iyileştirmeniz gerek zaten asistanlıkta üniversite kadrolarında tüm hocalar sizden hep ingilizce isteyecektir

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

ielts ya da toefl istiyorlar mı

• tabiatimböyle kullanıcısına yanıt

yok tıptski amerika olsun kanada olsun o şartlar istenmiyor ama ingilizceniz iyi derecede olması gerek

• Hocam şu tıp konularını tek konuda toplasan ve sadece o konuyu uplasan. Bir başlıyorsun ana sayfada boş yer kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4h062020

Hocam şu tıp konularını tek konuda toplasan ve sadece o konuyu uplasan. Bir başlıyorsun ana sayfada boş yer kalmıyor.

onu şu konuda yaptım 5-6 konunun linki var ama diğerlerinde konu birliği olamayınca yapamıyorum:(:(

https://forum.donanimhaber.com/ankara-tip-fakultesi-tanitim-gunleri-2-13-agustos--149986747

• quote:

Orijinalden alıntı: whocanibenow

koç tıp'a giden adam değil kanada, mars'a bile çalışmaya gider abi bence çok absürt bir durum değil. ama faydalı konu teşekkür ederim diğer arkadaşlar adına

hatta koçta asşstanlık okuyanın kanadadan uzamnlık yapacağı bir şey

koçta okumasanız bile asistanlığını orada yaparsanız alabileceğiniz bir şey

• Hocam bu özel üniversitelerde asistanlık yapmanın tus dışında bir şartı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgms2

Hocam bu özel üniversitelerde asistanlık yapmanın tus dışında bir şartı var mı?

yok hocam aynı devlet üniversitesi gibi

• Peki hocam bir şey daha soracağım asistanlık bittikten sonra yurt dışına gitmek için yollar asistanlığa gitmek için olanlar gibi mi yoksa prosedürler daha mı zor? Düzgün bir kaynak bulamıyorum bununla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgms2

Peki hocam bir şey daha soracağım asistanlık bittikten sonra yurt dışına gitmek için yollar asistanlığa gitmek için olanlar gibi mi yoksa prosedürler daha mı zor? Düzgün bir kaynak bulamıyorum bununla ilgili

asistanlık bittikten sonra hatta asistanlıkta yurtdışına gitmek daha kolay çünkü uzmanlık eğitimini almışsın ve tecrüben var bu tamamen pozitif şey ve daha kolay çıkılıyor

ama yurtdışında denkliği olması gerek

bazı bölümlerde mesele biz de kvc 4-5 yıl iken almanyada kvc olmak için iç hastalıklarının yandalı olan bir bölüm bu gibi şeyler var

ama bölümlerin yaptığı yeterlilik sınavları var orayı verip kolayca olanları da gördüm hematolojiden ve gastroenteroloji uzmanlarından

hatta romatoloji uzmanı direkt katara gitmişti çalışmak için hiçbir sınava girmeden öyle örnekler de var

•  

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Bu sene 15=%50 35=and.burs.+%100 müş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Don freecss kullanıcısına yanıt

Sen nereyi yazdın hocam en son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonard07 L kullanıcısına yanıt
    Ctf

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.