koç tıp'a giden adam değil kanada, mars'a bile çalışmaya gider abi bence çok absürt bir durum değil. ama faydalı konu teşekkür ederim diğer arkadaşlar adına |
KOÇ TIP FAKÜLTESİ (KANADA DA ÇALIŞMA FIRSATI gibi çok fazla olanaklar) (2. sayfa)

-
-
Hocam koç tipin da reklamı yapılmaz ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: madserpent
Hocam koç tipin da reklamı yapılmaz kiforumda ilk 50de 4 kişi var
-
koç tıptaki alanlara baktım dahiliye anestezi göğüs beyin cerrahi kvc var tustan sonra bu 5inden birini tercih edip asistanlığı tamamlayınca kanadada uzmanlık yapılabiliyor yani doğru mu anladım bir de başka şartları var mı
-
evet ama ingilizcenizi de o zamana kadar iyileştirmeniz gerek zaten asistanlıkta üniversite kadrolarında tüm hocalar sizden hep ingilizce isteyecektir
-
ielts ya da toefl istiyorlar mı
-
yok tıptski amerika olsun kanada olsun o şartlar istenmiyor ama ingilizceniz iyi derecede olması gerek
-
Hocam şu tıp konularını tek konuda toplasan ve sadece o konuyu uplasan. Bir başlıyorsun ana sayfada boş yer kalmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4h062020
Hocam şu tıp konularını tek konuda toplasan ve sadece o konuyu uplasan. Bir başlıyorsun ana sayfada boş yer kalmıyor.onu şu konuda yaptım 5-6 konunun linki var ama diğerlerinde konu birliği olamayınca yapamıyorum:(:(
https://forum.donanimhaber.com/ankara-tip-fakultesi-tanitim-gunleri-2-13-agustos--149986747
-
quote:
Orijinalden alıntı: whocanibenowkoç tıp'a giden adam değil kanada, mars'a bile çalışmaya gider abi bence çok absürt bir durum değil. ama faydalı konu teşekkür ederim diğer arkadaşlar adına
hatta koçta asşstanlık okuyanın kanadadan uzamnlık yapacağı bir şey
koçta okumasanız bile asistanlığını orada yaparsanız alabileceğiniz bir şey
-
Hocam bu özel üniversitelerde asistanlık yapmanın tus dışında bir şartı var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertgms2Hocam bu özel üniversitelerde asistanlık yapmanın tus dışında bir şartı var mı?
yok hocam aynı devlet üniversitesi gibi
-
Peki hocam bir şey daha soracağım asistanlık bittikten sonra yurt dışına gitmek için yollar asistanlığa gitmek için olanlar gibi mi yoksa prosedürler daha mı zor? Düzgün bir kaynak bulamıyorum bununla ilgili
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertgms2Peki hocam bir şey daha soracağım asistanlık bittikten sonra yurt dışına gitmek için yollar asistanlığa gitmek için olanlar gibi mi yoksa prosedürler daha mı zor? Düzgün bir kaynak bulamıyorum bununla ilgili
asistanlık bittikten sonra hatta asistanlıkta yurtdışına gitmek daha kolay çünkü uzmanlık eğitimini almışsın ve tecrüben var bu tamamen pozitif şey ve daha kolay çıkılıyor
ama yurtdışında denkliği olması gerek
bazı bölümlerde mesele biz de kvc 4-5 yıl iken almanyada kvc olmak için iç hastalıklarının yandalı olan bir bölüm bu gibi şeyler var
ama bölümlerin yaptığı yeterlilik sınavları var orayı verip kolayca olanları da gördüm hematolojiden ve gastroenteroloji uzmanlarından
hatta romatoloji uzmanı direkt katara gitmişti çalışmak için hiçbir sınava girmeden öyle örnekler de var
-
-
Bu sene 15=%50 35=and.burs.+%100 müş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen nereyi yazdın hocam en son
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ctf
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X