Şimdi Ara

KOÇ Makine vs Boğaziçi Makine vs ODTÜ Makine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben mühendis olacam diyorsan odtü tektir, tartışmaya gerek yok.
    Yok efendim benim hedefim yönetim, mühendislik bahane diyorsan diğerlerine bakılır. Ben boğaziçi derim, sektörde adı net bilinir, dönemindeki insanların netleri bellidir, sana yakındır. Okul güzel, network sağlam daha ne olsun. Yurtdışı imkanları da gayet var. Yurtdışı imkan diye illa bin beş yüz tane erasmus anlaşması arayan insanları pek anlayamıyorum ama boğaziçinde çokça var.
    Koçu tıpı hariç sevmem, bana hep balon gelmiştir. Yorum yapamayacağım.
  • ODTÜ makina markadır
  • Arkadaşlar şöyle bir şey diye duydum mesela Koç'a büyük şirketlerin yöneticileri uğruyormus. Haftalık 50 seminer oluyormuş farklı farklı konularda istediğin kişiyle görüşebiliyormuşsun.Hem staj açısından hem iş açısından çok büyük faydası oluyor diyorlar. Boğaziçi ve ODTÜ'ye iş adamları uğruyor mu bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbulda yasiyorsan odtu'yu ele.Koc veya bogazici.Kocun kampusu uzakta bogazici yaz bence.En iyi okul evine yakin olandir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Suanlik ikisinde de değilim ama İstanbulda kalacak yerim de var. Bu biraz da aklımı Boğaziçine çeliyor dediğin gibi evim uygun çünkü, diğerlerinde yurtta kalmam lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.