Şimdi Ara

Koç-Boğaziçi-Bilkent-Sabancı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koçu seç hocam hiç düşünme. dün koçun kampüsünü gezdim baya iyi
    çap olanaklarıda gayet iyi
    yurtlar zaten çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

Hocam bilemiyorum bilkentte (iktisat özelinde konuşmuyorum) kalma ihtimali çok göz korkutuyor çünkü ücretler çok artmış ben 1 dönem bile karşılayamam açıkçası.

• vamosnikko kullanıcısına yanıt

1-bilkent

2-boğaziçi

3-koç

4-sabancı

• siz napıcaksınız hocam beklicek misiniz açıklama için geçiş mi yoksa

• ColonelLanda kullanıcısına yanıt

hocam gülü seven dikenine katlanır hesabı. odtü endüstriye veya ankara tıpa geçme niyetim yok. İçime sinmedi 3.7 ortalama yapmışım bölüme okula alışmışım. ben devam edeceğim ama hukuki olarak hakkımı da sonuna kadar arayacağım eğer tefe tüfe oranında zam yapılmaz ise.

Sizin durumda itü makine’ye geçilebilir ama, benim sıralamama top bilgisayar müh. yok

• bilkent - koç - sabancı - boğaziçi bu sırayla tercih edilir.

• okul 6 sene eğitim bursunu ödüyor. (hazırlık hariç o da +2 sene)

5 sene boyunca yurdunu ek bursunu veriyor.

6 senede mezun olursun heralde. notlardan etkilenmiyor. koçta ise uzatma şansın yok.

• yurt çıkarsa koç.

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Çok iyiymiş bilmiyordum bunu teşekkürler

• Umarım burs çıkar hocam koç gerçekten baya kaliteli gözüküyor

• ben olsam boğaziçi,koç,sabancı,bilkent diye sıralardım. bilkent son tercihin olsun bence

• Bilkent Turkiye'deki tek universite ama siz bilirsiniz.

• DennisRitchie kullanıcısına yanıt

• Bilkent ya da Sabancı yazardım. Sabancı'nın alan seçme olayı çok iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilkent’in avantajları ve eğitimi daha fazla öne çıkıyor.

• Kocun idaresi felaket durumda, bizim naptigimiz belli degil, bogazici adeta yok edildi, uzaktan en sorunsuz sabancı gibi duruyor ama onun da yeri felaket
    Bence;
    Param var: boun veya koc arasindan tercih yap ikisinin de artısı eksisi bol, gerci 400le koc econ gelmez double major yoluna gitmek gerekicek
    Param cok yok: kudeb başvur, çıktıysa koc gec, yoksa sabanci bilkent sehir tercihi

• Boğaziçinde şuan büyük bir yurt sıkıntısı var. Deprem önlemleri için yurtlar elden geçiriliyor,yıkılıyor. Hocalardan önemli kayıplar yaşadı. Anlayacağınız durumlar iyi değil. Maddi imkanları açısından ortalama bir devlet ünisinden kötü durumda. Saydığınız okullar içinde eğer istanbul istiyorsanız koç ankara istiyorsanız bilkent yazılmasını tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadıköye 1.5 saatte giderim diyorsan sabancı'ya git. yok bu bana uymaz diyorsan ve ankara senin için sorun değilse bilkent'e git. zaten bilkent ve sabancı'nın yurtta kalacaksan verecekleri burslar aynı seviyede, yurtta kalmayacaksan sabancı neredeyse bir asgari ücret kadar para veriyor.

koç burs açısından riskli ve 2 senedir üniversitede ne oluyor belli değil. sabancı'ya göre bir tık daha yakın şehir merkezine ama yurt sıkıntın ortaya çıktığı anda zekeriyaköy'de yamyamların eline düşersin. boğaziçi malum sebeplerden bu üçü içinde düşünülmemesi gereken bir tercih.

• Bilkent yazacağım yüksek ihtimalle
    Koç- ui hiç ilgimi çekmiyor kendime yük etmek istemiyorum
    Sabancı- ilk sene derslerin ortak olması gereksiz ve şehirden uzak
    Bunların yanında en mantıklısı Bilkent gibi duruyor

• bilkent bence güzel tercih ama sabancı açısından seni korkutan şey ilk sene derslerinin ortak olmasıysa bence korkma. nature of science derslerinde biraz zorlanırsın o kadar, geri kalanı çok güzel dersler. özellikle tll, sps ve hist dersleri sana tarihe ve siyasete dair farklı bir bakış açısı kazandırır. zaten bilkent'e gitsen bile aşağı yukarı kaç ders değişiyor ki ilk sene için? ama kadıköy'e 30 dakika otobüs + 50 dakika metro süresinde ulaşmak senin için okey değilse sakın sabancı'ya gelme. hazırlık ve freshman senenden sonra zaten gidecek vakit pek bulamayacaksın orası ayrı.

okuyacağın bölümden gerçekten eminsen bilkent doğru tercih. kafanda soru işareti varsa sabancı bulunmaz nimet. ben de seninle birebir aynı bölümlerin arasında kalıp kafam net olmadığı için sabancı yazmıştım. pişman olmadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.