Şimdi Ara

koç %50 leri kaldırmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koç sadece holding olarak ilk çeyrekte müthiş bir kar açıklamıştı. Okul bazında ne kadar zarar edebilir?

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt

Öncelikle Koç Üniversitesi, Koç Holding’in bir ‘malı’ değil. Diğer tüm vakıf üniversiteleri gibi Koç da kamu tüzel kişiliğini haiz. O nedenle Koç Holding ile doğrudan bağlantı kurmak anlamsız. İkinci olarak yukarıda yazmışım zaten YÖK’ün vakıf üniversiteleri raporuna bakın diye. 2018-2019-2020-2021 raporlarının mali veriler kısmına bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gönlünüzden ie geçiyorsa Sabancı ie bilkent’ten daha mantıklı diye düşünüyorum.EE-CS için Bilkent’e gidilir ama İe’de ve İstanbul piyasasında Sabancı çok daha mantıklı geliyor bana.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam neden eem seçtiniz ve neden bilkent. Ben şu an aradayım da

• orientis O kullanıcısına yanıt

Ben cok bos/korlemesine gittim aslında bizim liseden mezun çok hoca var diye, ne ile arada kaldiysaniz daha iyi bir cevap verebilirim

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Bilkent bilgisayar istiyordum ama 448 yapınca hayal gibi oldu. Bilgisayar yazmak istesem odtu var diğer bolumlere baktığımda endüstri ile ee var. Burada da bilkent faktörünü düşünüyorum.

• DeadSpunk D kullanıcısına yanıt
    büyük sinekler vardı ısırmayan, 1 ay falan kaldılar 9 ay içinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orientis O kullanıcısına yanıt

Eğer net bir sekilde bilgisayar istiyorsaniz bilkent eeye gelmenizi onermem, bolum zaten yeterince agir icinizde baska yeri donme ukdesi ile filan o 4 yil gecmez, cok yorgun bi şekilde mezun olursunuz. Ama eger ozellikle cs istiyorum demiyorsqniz bilkent ee size en cok kapi acacak mühendislik olabilir trde, cok saglam arastirma yapan bir kadro var koc ee ile beraber bariz en tepedeler cikti olarak. Akademik kariyer icin bu ciddi avantaj sagliyor, alanlarda ise hocalarin su aralar ai/ml e fazla takmasi bi tik can sikabilir sadece

• Transfer lazım.Mantıklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.