Şimdi Ara

Kobe eti yediniz mi hiç fakirler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

何を言っているのか分からない

Alıntıları Göster
    Türkçe konuş kanka ben de anlayım. 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki defa kobeye gittim, bu eti yedim diyen arkadaş sen kobeye hiç gittin mi bilmiyorum. Beni davet eden şirketteki müdürlere sordum, çok pahalı bizde yiyemiyoruz dediler. Kobe et yesem ne olacak yemesem ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: trojana

İki defa kobeye gittim, bu eti yedim diyen arkadaş sen kobeye hiç gittin mi bilmiyorum. Beni davet eden şirketteki müdürlere sordum, çok pahalı bizde yiyemiyoruz dediler. Kobe et yesem ne olacak yemesem ne olacak.
    Meslek nedir hocam?
  • Dış Ticaret.

• Vataşi va vatashi kara desu

Alfabemizi kullanın bre torukojin'ler!

• https://www.youtube.com/watch?v=ndEp5yLwae4

Ben bu adamın yanında staj yaptım.Kim fakirmiş bak bakalım sensin fakir
  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Sen ne diyon le

Benim konumumu trolluyon aklin sira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 6 Mayıs 2018; 17:18:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

https://www.youtube.com/watch?v=ndEp5yLwae4

Ben bu adamın yanında staj yaptım.Kim fakirmiş bak bakalım sensin fakir
    Komik bir yorum, bu adamin yaninda staj yapman seni zengin birisi yapmaz ayrica yine bu adamin yaninda staj yapman beni enterese etmez.

Bu adamda milleti iyi kertiyor yok bilmem kac yillik sitrk kullaniyormus yok mantar soyleymis gecsin bunlari ama elin memleketinde maddi imkan var bu paraya yiyor gelsinde ayni paraya bu ülkede satsin bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Komik bir yorum, bu adamin yaninda staj yapman seni zengin birisi yapmaz ayrica yine bu adamin yaninda staj yapman beni enterese etmez.

Bu adamda milleti iyi kertiyor yok bilmem kac yillik sitrk kullaniyormus yok mantar soyleymis gecsin bunlari ama elin memleketinde maddi imkan var bu paraya yiyor gelsinde ayni paraya bu ülkede satsin bakalim

Alıntıları Göster
    O imkanlarla oraya yerleşip 0'dan 15 16 tane restoran açıp yılda milyonlarca sterlin ciro yapmak kolay mı sence? Ayrıca sterlin kur'unu bilmiyorsun sanırım.Herşey en azından 5,5 lira pahalı Türkiyeye göre.Ki orda aylarca kalıp, dil kursu vs yapmak kaç bin sterline mal oluyor haberin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

ben genelde michael jordan etini tercih ediyorum
    o kadar büyük eti ağzına alabiliyor musun ? İlginç yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 6 Mayıs 2018; 17:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiazLou

O imkanlarla oraya yerleşip 0'dan 15 16 tane restoran açıp yılda milyonlarca sterlin ciro yapmak kolay mı sence? Ayrıca sterlin kur'unu bilmiyorsun sanırım.Herşey en azından 5,5 lira pahalı Türkiyeye göre.Ki orda aylarca kalıp, dil kursu vs yapmak kaç bin sterline mal oluyor haberin var mı?

Alıntıları Göster
    Ya senin bu bahsettigin tum bunlarin benim konumla ne alakasi var?

Bu adamin 0 dan bu hale gelmesi onun ticari zekasi ve basarisidir. Sterlinin durmunu ve oradaki milletin alim gucunude biliyorum lakin banane bunlardan

Ben bu ulke icin konusuyorum madem cok basarili birisi gelsin bir subede bu ülkede acsin bir sis kebap 4000 liraya satsin.

Neyse sana cok zaman ayirdim bu son mesajim sana demek istedigimi anlamisindir umarin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.