arkadaşlar kobe acaba ne zaman bırakacak.yaşı 31 olacak.açıkladı mı?
insan gibi cevap bekliyorum arkadaşalar
Bir basketbolcu için 31 yaş normal bir yaştır. Daha çok zamanı var Kobe'nin.
Uç bir örnek vereyim
NBA tarihinde oynamış en yaşlı oyuncu 46 yaşında sahaya çıkan Nat Hickey'dir.
jordan 35-36 ya kadar oynadı kobe de sanırım o yaşlara kadar oynar diyorum.hırslı bir oyuncu olduğu içinde perfonmasında çok büyük bir düşüklük olmaz.bana kalsa 40 lara kadar oynasın derim:)
En az 5 sene daha oynar, rahat ol sen.
Ayrica oyuncular birakacaklari tarihi 10 sene oncesinden açiklamiyorlar.
39 40'ına kadar oynar ciddi sakatlıklar yaşamazsa ve şampiyonluk görüpte doyuma ermezse Tabiki bundan 5 yıl öncesine kadar tam anlamıyla uçan bir adam iken şu an o kadarda uçamadığını herkes farketmiştir
Lakers'la 5-6 yıllık kontrat yapar,1-2 sene de İtalya'da oynar,sonra bırakır herhalde.
Kratos adam gibi soru sormuş sizde adam gibi cevap verin Kratos resmi bir açıklama yaptımı benim haberim yok şeklinde sormuş siz suyunu çıkartmışsınız
@Kendi açıkladığı bir tarih yok dostum daha belli değil ama kobe şu an performansında düşme yok ne zamana kadar dayanırsa o kadar oynar tahminim kobe hırslı bir oyuncu olduğundan dolayı bi 5 yıl daha oynar.
bizlerde şöyle bir düşünce var ne yazık ki; sporcu 30 yaşına geldi mi kesin emekliye ayrılmalı. umarım Kobe, Jordan gibi 40 yaşına kadar oynar. futbolda Maldini örneğinde olduğu gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme