Şimdi Ara

kobe bryant ne zaman oynamayı bırakacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kobe acaba ne zaman bırakacak.yaşı 31 olacak.açıkladı mı?

• insan gibi cevap bekliyorum arkadaşalar
  • Bir basketbolcu için 31 yaş normal bir yaştır.
    Daha çok zamanı var Kobe'nin.

Uç bir örnek vereyim

NBA tarihinde oynamış en yaşlı oyuncu 46 yaşında sahaya çıkan Nat Hickey'dir.
  • jordan 35-36 ya kadar oynadı kobe de sanırım o yaşlara kadar oynar diyorum.hırslı bir oyuncu olduğu içinde perfonmasında çok büyük bir düşüklük olmaz.bana kalsa 40 lara kadar oynasın derim:)
  • En az 5 sene daha oynar, rahat ol sen.

Ayrica oyuncular birakacaklari tarihi 10 sene oncesinden açiklamiyorlar.
  • 39 40'ına kadar oynar ciddi sakatlıklar yaşamazsa ve şampiyonluk görüpte doyuma ermezse
    Tabiki bundan 5 yıl öncesine kadar tam anlamıyla uçan bir adam iken şu an o kadarda uçamadığını herkes farketmiştir
  • Lakers'la 5-6 yıllık kontrat yapar,1-2 sene de İtalya'da oynar,sonra bırakır herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lebron mu Jordan mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kratos adam gibi soru sormuş sizde adam gibi cevap verin
    Kratos resmi bir açıklama yaptımı benim haberim yok şeklinde sormuş siz suyunu çıkartmışsınız

@Kendi açıkladığı bir tarih yok dostum daha belli değil ama kobe şu an performansında düşme yok ne zamana kadar dayanırsa o kadar oynar tahminim kobe hırslı bir oyuncu olduğundan dolayı bi 5 yıl daha oynar.
  • bizlerde şöyle bir düşünce var ne yazık ki; sporcu 30 yaşına geldi mi kesin emekliye ayrılmalı. umarım Kobe, Jordan gibi 40 yaşına kadar oynar. futbolda Maldini örneğinde olduğu gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.